S tiho meditacijo, izmenjavo misli ali duhovno prakso so polne Lune točka, ko lahko odpustimo.

Junijska polna Luna v Strelcu je astrološki namig, da se spomnite, koliko ste zrasli. V skladu z zahodno astrologijo so ti vodniki po Mlaju in polni Luni mesečni opomniki za določanje in preverjanje vaših namenov. Vaš horoskop je osnovna spodbuda za razmislek o sebi.

Ne spreglejte bolečine

Ali živite v resnici, če se ustavite pri tem je, kar je? Še posebej, če še niste navedli, kaj “to” je? Lepo pri naših telesih, koži, mišicah, kosteh in možganih je to, da pripovedujejo zgodbo. Svojo pripoved odsevate tudi takrat, ko ste pozabili prepoznati, ko se na vašem telesu pojavi modrica, udarnina, praska, čip ali bolečina. Bodite previdni pri romantiziranju bolečine.

Polna Luna v Strelcu bo v nedeljo, 4. junija 2023 ob 5.42 po našem času in bo osvetlila čustveno resnico. Bodite previdni pri pretirani intelektualizaciji, zanikanju ali celo posmehovanju bolečine in oddaljevanju od svojih čustev. Priznavanje tega, kar čutite, in sprejemanje tistega, kar je zunaj obsega vašega zavedanja, je prvi korak k temu, da boste prisotni v svojem telesu. Kako to, kar vidite, otipate, okusite, vonjate in slišite, vpliva na vaša čustva? Katere spomine vam prikliče vonj nekdanjega ljubimca ali videno besedilo nekdanjega prijatelja?

Jagodna polna Luna

Sicer so algonkinska plemena na območju današnjih severovzhodnih Združenih držav polno Luno v juniju imenovala jagodna luna. Ime izhaja iz razmeroma kratke sezone za nabiranje jagod.

Polna Luna v Strelcu bo nasprotovala Soncu v Dvojčkih. Preprečite lahko le toliko nesporazumov in zamujenih priložnosti. Ključ do zrelosti je elegantno in sočutno obvladovanje čustev in besed. Ne pozabite, da če ste sveča in je vaša energijska pasovna širina stenj, poskusite zagotoviti, da bo vaš stenj gorel na enem koncu. Morda boste lahko zažgali na obeh straneh, vendar kakšno je razmerje med stroški in dobičkom?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj