Erotične sanje – ali sanje na splošno – so fascinantne. Kar se v sanjah zdi neverjetno resnično, pa vseeno ni treba jemati dobesedno. Samo zato, ker je v sanjah druga vpletena oseba vaš šef, vaš najboljši prijatelj, Liam Hemsworth – ali celo vsi trije hkrati – ne pomeni nujno, da želite, da se to zgodi v resnici (Če pa, pa tudi prav!).

Strokovnjaki za sanje ponujajo dodatne vpoglede kaj bi erotične sanje lahko pomenile. Preverite kaj pomeni, če je glavni igralec vaših erotičnih sanj ena izmed sledečih oseb.

Vaš šef

Seveda, morda vas vaš šef spolno privlači. Če ste v sanjah imeli spolni odnos z njim ali njo, se vaša podzavest verjetno zaveda lastne sposobnosti odločanja in vodenja. Torej, ko se boste otresli te nerodnosti po sanjah, bi morda morali načrtovati zmenek s šefom…, da bi se pogovorili o svoji prihodnosti v podjetju.

PREBERITE TUDI: Zakaj imamo nočne more?

Vaš prijatelj/prijateljica

Podobno kot pri šefu. Uživate v povsem platonski zvezi z nekom, ki ga poznate že celo večnost in nenadoma se ta oseba pojavi v vaših erotičnih sanjah. Razmislite, morda ima prijatelj kakovost, ki jo občudujete ali vidite v sebi. Morda je odličen v karaokah, vi pa si že dlje časa prizadevate razviti ta talent.

Vaša simpatija

Nič neobičajnega, če sanjate simpatijo. Od vseh glavnih igralcev se ta sliši še najbolj razumna – ampak zakaj sanjarite o tej osebi v spanju, morda le ni tako očitno. Če ste mislili, da imate umazane misli, pomislite še enkrat. Najverjetneje vas privlači ena od njegovih čustvenih ali duhovnih lastnosti.

Vaš bivši

Ko ste že mislili, da ste končno preboleli osebo, ki vam je zlomila srce, se ta pojavi v vaših sanjah – gola. Če sanjate o bivšem ljubimcu, lahko to pomeni, da nevede ponavljate slabe navade iz neuspelega razmerja. Razmislite o tej vrsti erotičnih sanj kot o opozorilu.

PREBERITE TUDI: To vam sporočajo vaše sanje

Vaš partner ujet pri varanju

Ne bodite zaskrbljeni, da se bo to dogajalo v resničnem življenju. Ta erotična nočna mora ima verjetno veliko več opravka z lastnimi negotovostmi. Ko sanjate, da ima partner afero, lahko to pomeni, da izgubljate vero v svoje sposobnosti ali privlačnost. Morda je vse, kar potrebujete, le malo več zaupanja in spodbude.

Tujec

Ko imamo ljudje erotične sanje z neznanci, neznana oseba pogosto nosi masko ali nima obraza. Kdo je ta skrivnostni vsiljivec? Zelo verjetno vam podzavest govori, da razkrijete talent, ki ste ga skrivali. Lahko pomeni tudi, da se zavzemate za lastnosti, ki si jih želite v partnerju – takšne, ki jih partner že imate ali tiste, ki jih še vedno iščete.

PREBERITE TUDI: To so razlogi, zakaj sanjamo

Ne glede na to, kdo je vaš soigralec v erotičnih sanjah, sanj ne vzamite tako resno. Svoje erotične sanje upoštevajte zgolj kot klic, da se bolje spoznate.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj