… kot sta jeza ali bes. Da bi lažje razumeli pomen sanj o ognju, si spodaj preberite, nekaj podrobnosti in obrazložitev.

Sanjate, da gori hiša

To lahko pomeni, da se počutite preobremenjeni in pod stresom. Ste zelo zaskrbljeni in tesnobni in zadnje čase težko najdete svoj mir. Te metaforične sanje pomenijo, da bo stabilnost vašega doma omajana. Lahko pride od vas, iz določenih situacij ali od drugih ljudi.

Vi ali kdo drug gori v ognju

Če sanjate, da nekdo (ali vi) gori, to pomeni, da se z nečim ukvarjate in mislite, da nimate izhoda. Lahko pa te sanje predstavljajo tudi pozitivno spremembo in da se boste kot feniks dvignili iz pepela. Če ste sanjali, da je nekoga, ki ga poznate, zajel ogenj pred vami, je to lahko znak, da se bo tej osebi zgodilo nekaj res hudega.

Stojite ob velikem ognju

Sanje, da ste blizu ognja, so lahko slab znak. Vendar pa ogenj predstavlja tudi toplino in možno je, da boste kmalu izvedeli kakšno dobro novico.

Sanje o prižiganju ognja

Takšne sanje lahko nakazujejo ljubezen do osebe, ki jo poznate, ali da boste v prihajajočem obdobju spoznali nove ljudi in morda osebo, v katero se boste zaljubili. Simbolizira veliko dogajanja, prijetnih presenečenj, obisk prijateljev ali sklepanje novih prijateljstev. Kaže na povečanje energije in premagovanje ovir.

Gasite ogenj v spanju

Sanje, v katerih gasite požar, pomenijo, da ste oseba, ki vedno stoji na trdnih tleh in ne dovoli, da situacija uide izpod nadzora. Zaradi te lastnosti vas mnogi cenijo in to omenjajo, ko govorijo o vas.

PREBERITE TUDI: Kaj pomenijo sanje o psih?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj