11:11 naj bi bila ena izmed najbolj pogosto videnih številk, njenega pomena pa se premalo zavedamo. Glede na numerologijo številka 11 pomeni potrežljivost, duhovnost, čutnost, intuicijo in strast.

PREBERITE TUDI: 8 znakov, ki vas opozarjajo, da ste na napačni poti


11:11 je sporočilo Univerzuma, naj damo pozornost nase, na svoje srce, dušo in notranjo intuicijo. Služi nam kot klic prebujenja, da ne spustimo priložnosti, ki so nam dane. Ko vidimo številko 11:11, nam Univerzum sporoča, da naj odpremo oči in opazimo sinhronitete, ki se nam dogajajo.

Sinhronitete so naključni dogodki, ki pravzaprav niso naključja. Se vam je kdaj zgodilo, da ste nekoga sanjali, pa ste ga potem srečali ali pa ste na nekoga mislili in ta vas je poklical? Taki in podobni dogodki niso naključja, temveč sinhronitete.

11:11 nam sporoča tudi, da naša duša raste, znotraj se spreminjamo in nenadoma se nam v življenju vse poklopi. 11:11 nam sporoča tudi, naj bomo pozorni na znake. Vse se odvija tako, kot se mora. Lahko si nekaj zaželimo, ko zagledamo 11:11, saj imamo takrat močno energijsko podporo.

PREBERITE TUDI: 13 znakov, ki vam sporočajo, da Zakon privlačnosti deluje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj