… znaki, da vam vesolje nekaj sporoča. Zaporednje številk, ki se ponavljajo v vašem življenju, so najverjetneje različni načini pridobivanja vaše pozornosti.

Mogoče se vam zdi, da vedno pogledate na uro ob 12:12, nato kasneje istega dne v trgovini plačate 12,12 €. Nekaj dni kasneje se boste morda ugotovili, da imate na računu točno 1212 €. Mogoče boste naslednjič spali v hotelski sobi s to številko. To lahko traja dneve, mesece ali celo leta, preden boste uspeli dešifrirati pomen. Čeprav želite te stvari pripisati naključjem, nekateri verjamemjo, da imajo globlji pomen.

Pomen številk

Različne številke lahko pomenijo različne stvari. Astrologi ugotavljajo, da je večkratno ponavljanje številk 111 budnica; 222 pomeni, da vas vodijo k iskanju ravnotežja; 444 pomeni, da vas kličejo domov; 555 je znak, da prihajajo velike spremembe. Duhovna učiteljica Doreen Virtue na spletni strani Mojan piše, da zaporedje številk 666 pomeni, da ste preveč osredotočeni na materialni svet; 777 pomeni, da ste na pravi poti; 888 vas opozarja, da se pripravite na zaključek faze svojega življenja; 999 je znak dokončanja; in 000 pomeni, da je nekaj prišlo do konca.

Nekateri te številke imenujejo ‘angelske številke’, kar v bistvu pomeni isto stvar, čeprav vas namesto vesolja, ki komunicira z vami, poskušajo voditi vaši angeli varuhi. Glede na to, v kaj verjamete, je uporaba kateregakoli izraza v redu. Ne glede na to, ali gre za angele ali vesolje, vaše ponavljanje številk ni naključje.

PREBERITE TUDI: Skrivnosti angleskih števil

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj