Upoštevajte, da sanje o denarju ne predstavljajo vedno denar kot predmet. Denar v sanjah lahko predstavlja pojme, kot so ljubezen, čas, energija … Če v sanjah nenehno dajete denar, ste morda čustveno izčrpani, ali pa posvečate preveč svojega časa in energije drugim. Vredno je razmisliti, kaj bi lahko denar pomenil v resničnem življenju in ugotoviti povezavo.

 

Denar prejmete

Prejemanje zajetne vsote denarja se lahko zdi kot znak bližajoče se blaginje. Pogosto pa je lahko odraz trenutnega stanja sanjačev. Če se počutite, da ste bogati s prijatelji, srečo ali samozavestjo v resničnem življenju, se to v sanjah lahko kaže na ta način.

Denar posodite

Morda ste zaskrbljeni zaradi prijatelja, ki preživlja težko obdobje, ali je sprejel kakšne dvomljive odločitve v karieri, morda v romantičnem življenju. Če sanjate, da ste jim posojali denar, bi to lahko bila vaša podzavest, s katero jim namenjate dodatno skrb in pozornost.

Denar dobite v igrah na srečo

Hiter zaslužek denarja v sanjah, vam daje občutek moči, vendar to ni znak, da boste dejansko zadeli na loteriji. Lahko pa pomeni, da ste zadovoljni s tem, kje se trenutno nahajate v življenju.

Denar izgubite

Če v sanjah izgubljate denar, je to lahko znak, da se v realnih financah nekaj dogaja. To bi lahko pomenilo, da se počutite brez nadzora nad svojimi financami, ali pa bi lahko predstavljalo tudi splošno skrb, da stvari v vašem življenju presegajo vaš nadzor.

Denar zapravljate

To dejansko lahko pomeni, da tudi v realnem življenju radi trošite. Morda vam vaša samozavest sporoča, da morate malo spremeniti nakupovalne navade, saj vam bo denar še kako prav prišel v prihodnosti.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj