Če se sprašujete, kaj pomeni videti svojega bivšega v sanjah, pomislite, kaj čutite do njega in kakšni spomini vas vežejo nanj.

Če imate žive sanje o svojem bivšem fantu, boste morda žalostni, presenečeni ali zmedeni. Videti ljudi, ki jih poznate v sanjah, je precej običajno, a če se je v vaših sanjah pojavil bivši, je razumljivo, da se sprašujete, kaj to pomeni.

Ena od razlag teh sanj je, da še niste povsem preboleli razhoda. Če še vedno čutite čustva do bivšega, se lahko pojavi v vaših sanjah, ker sanje lahko posnemajo resničnost. Vendar vaša dejanska čustva do bivšega niso nujno romantična. Lahko doživite tudi frustracijo, jezo, žalost ali ljubosumje, kar se lahko odraža tudi v sanjah.

Če ste sanjali o bivšem fantu, to ne pomeni nujno, da bi se morali z njim pobotati

Sanje o bivšem morda sploh ne govorijo o vašem prejšnjem partnerju. Namesto tega lahko vaš bivši predstavlja še en element v vašem življenju. Če se sprašujete, kaj pomeni videti svojega bivšega v sanjah, pomislite, kaj čutite do njega in kakšni spomini vas vežejo nanj. Ta čustva so lahko pomembnejša sestavina sanj kot vaš bivši. Na primer, če se zaradi razmišljanja o svojem bivšem počutite stresno ali razočarano, pomislite, kaj v vašem trenutnem življenju povzroča ta ista čustva.

Sanje o spravi z bivšim fantom

To, da ste sanjali o spravi, ne pomeni nujno, da si zanjo prizadevate. Pravzaprav lahko samo pomeni, da pogrešate nekatere vidike vajinega odnosa ali svojega življenja, kakršno je bilo med vajinim odnosom.

Če ste v sanjah občutili čustva, kot sta mir in spokojnost, to lahko pomeni, da ste dejansko pripravljeni iti naprej. V tem primeru sprava s fantom pravzaprav simbolizira spravo s preteklostjo. Zdaj ste pripravljeni na novo zvezo ali pa ste zadovoljni s tem, da ste sami.

Sanje o prepiru z bivšim fantom

Če sanjate o scenariju, ki se je že zgodil v resničnem življenju, to pomeni, da še niste pripravljeni na novo razmerje, vaša podzavest pa vas opominja, zakaj ste še vedno sami.

Po drugi strani pa, če sanjate prepir z bivšim fantom, ki se v resnici ni zgodil, pomeni, da niste rešili vseh svojih težav.

Sanjati o bivšem fantu, ki se je poročil

Te sanje si je dejansko mogoče razlagati na veliko širši način, ki ne zadeva le vajine prejšnje zveze, temveč celotno življenje. Poroka je simbol življenjskega razpotja, vaš bivši fant pa simbol nekoga, ki vam je blizu. Zato si je treba te sanje razlagati kot veliko življenjsko prelomnico, v kateri boste odpustili nekomu od bližnjih, ki vas je prizadel, pa ne nujno v ljubezenskem smislu.

PREBERITE TUDI: Kaj pomenijo sanje o ognju?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj