… ljubezen nekaj posebnega in posebnega osebi, ki jo pritegne, zaradi česar postanejo nenadoma povsem šibki v kolenih. Seveda, ko se zaljubite, tvegate, da boste imeli srce zlomljeno, toda ljubezen mora biti vredna vse te bolečine. Mogoče ste izkušeni dajalec in veste, da je to vaša šibkost v ljubezni, ali pa šele začenjate in sploh ne veste, kaj vas čaka in kakšna je vaša slabost.

Ni pomembno, v katero kategorijo spadate, prišli ste na pravo mesto. Pomagali vam bom ugotoviti, kaj so vaše slabosti v ljubezni.

Ta preprost osebnostni test je hiter in enostaven način, da ugotovite, za kaj gre v ljubezni in na kaj morate biti pazljivi.

Morda boste prav presenečeni, ko boste izvedeli rezultate.

Vse, kar morate storiti, je, da si mentalno zabeležite prvo sliko, ki jo vidite, ko pogledate spodnjo sliko.

Zdaj se pomaknite navzdol in ugotovite, kaj ta osebnostni test razkriva o vaših slabostih, ko gre za privlačnost in zaljubljenost.

1. Če ste videli zamaskirano žensko …

Če ste ob pogledu na to sliko najprej videli maskirano žensko, je najbolj privlačna stvar, ko se zaljubite, evforija. To ne pomeni nujno, da se ukvarjate s serijsko monogamijo, vendar bodimo realni: če bi se, ne bi bilo preveč presenetljivo. Ne morete si pomagati, obožujete tiste zgodnje dni zaljubljenosti, ko še nista ravno par, vendar bi se zagotovo lahko imeli za “nekaj”. Tisti zgodnji dnevi romantične ljubezni so nekaj posebnega in jih je vsekakor treba negovati, toda ljubezen lahko gre in tudi mora iti precej globlje.

2. Če ste videli par …

Če ste videli par, je vaša šibkost pri ljubezni varnost in zavetje. Ne morete si pomagati. Želite biti nedostopni, hladni in samski kot večina vaših prijateljev, toda nekaj tako prekleto privlačnega je, da si zgradite življenje z nekom, ki ga imate radi in mu zaupate. To je temeljni razlog, da se sploh trudite z zmenki! Varnost je izjemna, vendar poskušajte biti pozorni na to, da te stvari pridejo s časom. Teh občutkov ne morete izsiliti – preprosto ne bodo delovale – ravno zato je tako redek užitek, ko pridete tja.

3. Če ste videli prazen čoln …

Če ste najprej videli prazen čoln, ko ste si ogledali sliko, je vaša slabost izlet v neznano pri ljubezni. Za nekatere ljudi je to novo in drugačno grozljivo, čemur se izogibajo, ne pa tudi vam. Spoznati nekoga novega in se zaljubiti vanj je ena najstrašnejših stvari, ki si jih lahko zamislite – in prav zaradi tega je tako neverjetno privlačna.

Super je razmišljati o neznanem, vendar ne pozabite, da so ljudje za vas več kot zabavne dogodivščine. Prav tako vznemirljivo je spoznati nekoga tudi na globlji ravni.

4. Če ste videli čolnarja …

Če ste ob pogledu na to podobo najprej videli čolnarja v daljavi, je največja slabost zaljubljenosti pri vas, da si preobremenite misli. Vsak dan preživite v nenehnem boju s strahovi in ​​negotovostjo. Ko srečate nekoga, ki vas lahko reši teh občutkov, je zares čarobno videti in ta občutek je tisto, zaradi česar se k njim vračate po več.

Dobro je, da veste, da vas obračanje srca navzven poveže s svetom na splošno, če le držite stvari v perspektivi. Nihče drug ne more “popraviti” vas ali vaših težav. Ljubezen človeka ne naredi celega, navsezadnje ga le podpira, kadar se življenjsko breme zdi prekleto težko.

PREBERITE TUDI: Ta japonski test osebnosti vam bo vzel sapo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj