Lahko se odločimo za nošenje najnovejših trendov in ga lahko spreminjamo, kolikor želimo. A kljub temu, da imamo veliko barvitih možnosti, imamo navadno osebno najljubši odtenek za nohte, ki ustreza naši osebnosti ali razpoloženju.

Preverili smo, ali bi nekatere naše barve lakov za nohte dejansko lahko predstavljale  okno v našo notranjost in ugotovili smo tole.

1. Rdeča

Rdeči nohti kažejo, da ste strastni. Lahko bi bili tudi nekoliko agresivni in čustveni. Je tudi drzne barve, kar pomeni, da radi pokažete samozavest ali prevlado. Ne bojite se biti glamurozna in v središču pozornosti.

2. Roza

Nošenje roza nohtov oddaja ženstveno vibracijo, ki bi lahko bila del lahkotnega, zabavnega odnosa. Verjetno ste intuitivni in vas ne zanima toliko, da bi se uskladili z družbenimi normami. Če nosite svetlo roza lak, ste morda ambiciozni in poklicno usmerjeni.

3. Oranžna

Drzni in impulzivni so morda prve stvari, ki vas opišejo, če imate oranžne nohte. To je barva, ki je polna topline in energije ter je pogosto povezana z navdušenjem in ustvarjalnostjo. Vseeno vam je, kaj si drugi mislijo o vas in zagotovo se znate zabavati.

4. Vijolična

Če vam je na nohtih všeč vijolična, je to lahko del vas, ki izraža vašo domiselno in ustvarjalno plat. Vijolična je povezana tudi s plemenitostjo, skupaj z zaupanjem in individualnostjo. Morda boste želeli nositi tudi vijolične nohte, če želite izraziti nekaj čutnih ali skrivnostnih vibracij.

5. Modra

Modra je lahko povezana z umirjenostjo in mirom, toda ko govorimo o laku, je to morda druga zgodba. Nošenje modrega laka za nohte, še posebej svetlejših odtenkov, kaže, da ste zabavni in vznemirljivi. Prikazuje vašo prijazno, mladostno auro in vašo odprtost za preizkušanje novih stvari.

6. Črna

Če imate črne nohte, ste nekoliko uporniški, vendar to še ni vse. Če radi nosite črni lak, ste kreativen posameznik, ki uživa v razmišljanju izven okvirjev. Lahko ste avtoritativna in resna oseba, lahko pa ste tudi nekoliko drzni. Navsezadnje si ne upajo vsi nositi črnih nohtov.

PREBERITE TUDI: Nekdanja supermanekenka dokazuje, da se moda neprestano vrača

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj