Kaia Gerber, hči ene najslavnejših manekenk vseh časov in zvezde osemdesetih in devetdesetih, Cindy Crawford, je v novi oglasni kampanji Calvina Kleina skorajda mamina dvojnica.

Ločujejo ju le tri stvari: da je Kaia precej vitkejša, kot je bila njena mama, saj so takrat kraljevale vitke, a oblinaste in seksi manekenke; da ima krajše lase in polna tetovaž. Oh, in seveda nima značilne lepotne pike, po kateri je tudi slovela Cindy.

In tako, kot je bila nekoč Cindy, je tudi Kaia model za Calvin Klein. Prvič je znamko predstavljala leta 2018, ko se je sprehodila po njihovi modni pisti, ki je bil tudi njen prvi nastop.

Fotografije, ki jih je Kaia delila na Instagramu, jasno kažejo, da se značilni slog znamke CK ni kaj dosti spremenil: spodnje perilo je še vedno v značilnem mehkem bombažu z elastičnim pasom, na fotografijah v kombinaciji z džinsom. Fotografije je posnel Ryan McGinley. Na bolj oblečeni fotografiji pa ima Kaia oblečeno srajco, kratke hlače iz džinsa in bele škornje.

Sicer je imela mlada manekenka doslej že zelo pestro leto: poleg nastopov na modnih revijah in poziranju za različne modne hiše je teden dni nazaj naznanila, da se bo preizkusila v igralski vlogi – in leto se je šele dobro začelo.

PREBERITE TUDI: Kaia Gerber: “Nikoli prej se mi ni zdelo, da sem podobna svoji mami”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj