Diana je bila in je navdih mnogim mladim, ki želijo ostati v formi in zdravi pameti v sodobnem svetu, od jutranje osebe do intenzivnih treningov. Čeprav je prehitro zapustila svet, njena zapuščina, bodisi na področju socialnega dela bodisi na področju mode in lepote, motivira milijone ljudi po vsem svetu.

Čeprav je bilo življenje kraljeve princese morda videti bleščeče in polno glamurja, je bilo ravno nasprotno, bilo je pravzaprav zelo zasedeno in živahno. Poročali so, da je bil Dianin cel dan poln sestankov in nastopov, kar ji ni dalo časa, da bi se posvetila sebi. Njen urnik je bil natrpan in mnogi, ki so ga videli so se le začudili.

Vstajala je zgodaj

Glede na to, da je bilo Dianino življenje izjemno natrpano z različnimi dogodki in javnimi nastopi, ji ni preostalo drugega, kot da je zgodaj zjutraj vstala. Njen osebni butler Harold Brown jo je zbudil vsak dan ob 7.30 zjutraj. Številna pisma iz preteklosti pa nam dajejo vpogled v njene težave s spanjem, kar je glede na njen natrpan urnik povsem običajno.

Dan je začela s šibko kavo

Medtem ko je bil za princa Charlesa vedno čaj Lapsang Souchong, je princesa Diana uživala ob skodelici šibke kave, ko se je zbudila.

Vadba pred zajtrkom

Pred jutranjim zajtrkom je princesa Diana vedno odšla na kopanje v Buckinghamsko palačo. Če bi se pojavilo kaj nujnega ali če bi pričakovali, da bo kje drugje, bi se odločila za nekaj razteznih vaj.

Nenavaden zajtrk

Princesa ni bila ljubiteljica ogljikovih hidratov, rdečega mesa in školjk. Zato je imela za zajtrk raje kaj lahkotnega. Po poročanju naj bi bila Diana za zajtrk naklonjena pločevinki fižola in grenivki s pomarančnim sokom.

Skok v telovadnico

Po lahkem zajtrku se je pripravila za telovadnico. Po besedah nekdanjega osebnega trenerja princese Diane se je princesa poglobila v različne vaje, vključno s step aerobiko, sprehodi z utežmi in rolanjem. Videli so jo tudi v lokalni telovadnici, Chelsea Harbour Club. Poleg tega je bila Diana navdušena kolesarka.

PREBERITE TUDI: Princesa Diana: Edina stvar, ki se jo je Charles naučil o ljubezni od staršev, je bila stisk roke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj