Justin Timberlake je bil v ponedeljek zvečer aretiran zaradi vožnje pod vplivom alkohola v mestu Sag Harbor v zvezni državi New York, je potrdila policija.

43-letni pevec ostaja v priporu in naj bi v torek prišel na sodišče, je za Newsday povedal predstavnik sodišča v Sag Harborju. Podrobnosti o Timberlakovi aretaciji niso bile takoj na voljo, vendar je tiskovni predstavnik policije za časopis Long Island povedal, da bodo konkretne obtožbe objavljene pozneje v torek.

Viri so povedali, da so policisti nekdanjega člana skupine *NSYNC ustavili skoraj takoj, ko je sedel za volan svojega avtomobila po noči s prijatelji v hotelu v Hamptonu.

Dobitnik grammyja je trenutno sredi svoje svetovne turneje Forget Tomorrow World Tour v podporo šestemu studijskemu albumu “Everything I Thought It Was”, ki ga je izdal marca.

Nazadnje je nastopil v soboto v Kaseya Centru v Miamiju, v petek in soboto pa ima predvidena dva koncerta v United Centru v Chicagu, ki jima bosta sledila naslednji torek in sredo v Madison Square Gardnu v New Yorku.

Ni jasno, ali bo moral Timberlake po aretaciji prestaviti katerega od koncertov svoje turneje.

Pevec se o incidentu ni izrekel na družbenih omrežjih, kjer je nazadnje objavil v nedeljo v počastitev dneva očetov. Timberlake ima z ženo Jessico Biel, s katero se je poročil leta 2012, dva otroka.

PREBERITE TUDI: Skrivnostna zvezdnika sta delila eno redkih fotografij svoje družine

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj