Muhast in eklektičen, a originalen Cavalli že od samega začetka svojega ustvarjanja narekuje drugačno modo. Modo, ki odstopa od konvencionalnega. Just Cavalli je moda, ki je namenjena drznim. Rdeča nit nove kolekcije črpa navdih v sedemdesetih letih, dotik elegance dvajsetih pa ji daje mehkejše in bolj romantične oblike.

just_cavalliGlamour


Močno rjava, temno zelena, mehka bež in siva, to so barve, ki definirajo moderen dnevni del kolekcije. Najpomembnejša tkanina je žamet v različnih teksturah, od črtastega do satastega vzorca. Tisk karakterizirata močno rjava in vojaško zelena barva v geometričnih oblikah.

Romantika

Uporabljene so lahke tkanine, kot sta očarljivi organdi in svila georgette, ki zrcalita čutno in hkrati romantično sliko ženske Just Cavalli. Okvir novih oblik so barve, ki so svetle in lahke, prevladujejo svetlo roza, bela in bakrena. Cvetlični tisk je zelo električen in s pomočjo nežnih barv preobrazi »Just« žensko iz romantične v nesporno “Cavalli” z znanimi živalskimi tiski, a le na določenih mehkih točkah.

Blagovna znamka Just Cavalli je na voljo v *IN Sportina trendy ter *xyz Sportina Citypark, kjer se police že polnijo z novo kolekcijo jesen/zima 2008.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj