Jupiter je bolj počasi premikajoč se planet, zato je obdobje retrogradnega gibanja dlje trajajoče in je tudi manj kaotično, zato ne povzroča toliko strahu in trepeta, kot ga povroči retrogradni Merkur.

PREBERITE TUDI: Majevski horoskop: Kateri znak zodiaka ste?

Jupiter vlada modrosti, rasti, potovanjem, znanju, sreči in napredku, zato bo vplival na ta področja. Čas retrogradnega Jupitra je čas, ko je potrebno stopiti korak in z distance pogledati na izkušnje, ki smo jih doživeli v času direktnega Jupitra. Pomembno je, da pogledamo izven okvirjev; z distance; širšo sliko. Jupiter je v znamenju strelca, zato bodo spremembe najbolj občutili strelci, dvojčki, devica in ribe.

Odgovore na določena vprašanja boste iskali vsepovsod, vendar zunaj sebe, namesto znotraj sebe; v knjigah, potovanjih, novi duhovni smeri, v novem krogu prijateljev …. pojdite raje vase po odgovore, namesto da iščete zunaj. V času retrogradnega Jupitra boste morda našli nove svetle točke. Odnosi bodo lažji.

Prejeli boste nagrade za svoj trud preteklega obdobja., vendar v tem času ne pričakujte napredka, pozitivnih razpletov, ne načrtujte potovanj.

PREBERITE TUDI: Ti horoskopski pari so najbolj strastni in močni

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj