Petnadstropna hiša, ki jo je leta 1907 oblikoval Sylvain Schnaittacher (1874 – 1926), ima približno 6.245 kvadratnih metrov bivalne površine, vključno s petimi spalnicami in štirimi in pol kopalnicami. Ima delno streho iz skrilavca, vrt, obrnjen proti severu, garažo za dva avtomobila in vinsko sobo s 1.000 steklenicami odlične kapljice.

V letu 2019 je bila nepremičnina ocenjena na 10,25 milijona dolarjev, pozneje pa so prodajno ceno znižali na 9,65 milijona dolarjev. Končna prodajna cena je za Robertsovo znašala z 19 % popustom od prvotne cene, zato jo je dobila za skoraj 2 milijona ceneje.

Prodajalec je bil Brodie Cobb, profesionalni kolesar in ustanovitelj podjetja za finančne storitve The Presidio Group. Dom je kupil za 1,88 milijona dolarjev leta 1997, kažejo nepremičninski zapisi.

Pritličje hiše, ki jo je zasnoval notranji oblikovalec John Wheatman, ima velik vhodni preddver z velikimi okni, dnevno sobo, uradno jedilnico in družinsko sobo, v kateri so kamini in obloženi stropi, gurmanska kuhinja z zajtrkovalnico in bar. V drugem nadstropju so štiri spalnice in dve kopalnici. V tretjem nadstropju je apartma, ki ima balkon in streho s pogledom na znameniti Golden Gate most in zaliv.

PREBERITE TUDI: Toliko Kim Kardashian zapravi za svojo vsakodnevno nego 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj