­V novi, 13., sezoni resničnostnega šova Ameriški top model (America’s Next Top Model), ki se bo v Ameriki pričela predvajati septembra, se obetajo spremembe. Po tem, ko so odpustili sodnico Paulino Porizkovo, razlog naj bi bil pomanjkanje denarja in posledično nižanje stroškov, bo Ameriški top model vsak teden gostil kak znan obraz iz sveta mode, lepote in zabave.

Josie Maran


Josie Maran naj bi kot gostujoča sodnica natopila v epizodi, ki bo na sporedu 7. oktobra, Chanel Iman pa že v prvem delu 7. septembra. Ob Josie in Chanel bodo kot gostujoče sodnice nastopile tudi model in igralka China Chow, igralka Lauren Conrad, Kim Kardashian in model Kirsty Hume. Zvezdnica posodobljene serije Beverly Hills, Jessica Lowndes, pa naj bi dekleta učila kako se obnašati pred kamero.

­Chanel Iman


V kolikšni meri bo znane obraze v šovu mogoče videti in kakšen bo odziv publike na spremenjeno “politiko” in ureditev, bomo lahko videli že v začetku septembra. Tyra Banks, supermodel in voditeljica, pa kljub spremembam obljublja zanimivo sezono z mnogimi posebnimi obrazi, snemanji in seveda tudi gosti.

­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj