… drugim odšle Gisele, Miranda Kerr, nato še Karlie Kloss in Doutzen Kroes, po vsej verjetnosti pa tudi VS angelčici z najdalšim stažem, Alessandra Ambrosio in Adriana Lima, so pri Victoria's Secret naznanili nov obraz – oz. telo – ki je postala VS angelček. Gre za 23-letno manekenko z angelskim obrazom, Josephine Skriver.

Novico so razglasili v petek, Josephine Skriver pa je presrečna dejala: "Zgodilo se je! Trenutno dobesedno živim svoje sanje!" Manekenka, ki je za VS začela nastopati leta 2013, se je tako pridružila veterankam angelčicam Lily Aldridge, Behati Prinsloo in Candice Swanepoel, ter novinkam preteklega leta, katerih imena so; Kate Grigorieva, Stella Maxwell, Martha Hunt, Taylor Hill, Jasmine Tookes, Jac Jagaciak, Romee Strijd, Lais Ribeiro, Elsa Hosk in Sara Sampaio.

 

 

#NewestAngel @josephineskriver

A photo posted by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

 

Josephine Skriver je začela svojo manekensko kariero že kot dojenček – bila je obraz na plenicah Pampers na Danskem, od koder prihaja, kasneje pa so jo odkrili, ko je bila stara 15 let. Pri 20-ih se je pridružila četici manekenk, ki so občasno nastopila ali pozirale za VS, sedaj pa ji jen uspelo doseči to, o čemer na skorav sanja večina manekenk: postala je Victoria's Secret angelček.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj