Osebni stražar je o tem pričal na sodišču, kako je pomagal slavnemu igralcu razkriti resnico o poškodbi, ki mu jo je leta 2015 povzročila Amber Heard. Johnny Depp naj bi skoraj ostal brez prsta zaradi hude poškodbe, njegov osebni stražar pa mu je takrat pomagal prikriti zgodbo.

Osebni stražar Malcolm Connolly je na londonskem sodišču povedal, da je Amber Heard Johnnyju na obraz pritisnila prižgano cigareto ter vanj vrgla steklenico, ki je močno poškodovala njegov prst, ko sta se leta 2015 v Avstraliji prepirala. Takrat naj bi Connolly ponaredil zgodbo, ko je moral javno pojasniti, kaj se je zgodilo. Takrat naj bi mu Depp, ko je odhajal v bolnišnico, rekel “ravnokar mi je odrezala prst.”

“Ponavadi je vzorec žrtve tak, da iz nekega razloga zaščiti napadalca – nikoli ne povedo, kaj se je zgodilo v resnici,” je povedal osebni stražar in dodal, da je spremenil zgodbo, da naj bi si igralec prst poškodoval med vrati. Connolly je pričal tudi, da nikoli ni bil priča, da bi bil Depp kadarkoli kakorkoli fizično nasilen do Heard. “Nikoli ne bi toleriral, da kak moški udari žensko. Ne glede na to, kdo je. Niti če je moj šef. Niti če je sam papež,” je dejal.

Pretekli teden je 57-letni Depp spregovoril o omenjenem incidentu, v katerem si je hudo poškodoval prst. Po poročanju časnika The Guardian, je bilo narejene za kakih 150.000,00 dolarjev škode, ko je Depp menda s svojim močno krvavečim prstom risal po stenah najetega stanovanja.

“Potem, ko je Amber Heard vame vrgla drugo steklenico vodke, ki je hudo oškodovala konico mojega prsta in zdrobila kost, sem začutil nekaj takega kot živčni zlom,” je pričal. “V tistem trenutku si nisem želel več živeti.”

34-letna Heard, ki je trdila, da je bil Depp v njunem 15-mesečnem zakonu agresiven – kar ni potrdila nobena od njegovih bivših – je vztrajno trdila, da je bila žrtev domačega nasilja v njuni zvezi. Njen odvetnik Deppove izjave zanika.

PREBERITE TUDI: Amber Heard in Johnny Depp se ločujeta

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj