Videoposnetek, ki ga je Variety objavil na družbenih omrežjih, prikazuje vidno ganjenega Deppa med več kot petminutnimi ovacijami za njegov film “Jeanne du Barry”, v katerem igra nekdanjega francoskega kralja Ludvika XV.

 

To je bil igralčev prvi filmski projekt po sojenju za obrekovanje z bivšo ženo Amber Heard lansko poletje. Porota je ugotovila, da sta oba odgovorna za obrekovanje v tožbah eden proti drugemu, vendar je Deppu prisodila bistveno višjo odškodnino. Hkrati je cel svet spoznal resnično Amber Heard, ki je vse prej kot to, za kar se je predstavljala.

Na tiskovni konferenci za film v Cannesu je Depp govoril o “abstraktnih šepetanjih” in dejal, da je “večina tega, kar ste brali v zadnjih štirih ali petih letih … v zvezi z mano in mojim življenjem, fantastično, grozljivo napisana fikcija”.

“Osredotočiti bi se morali preprosto na to, da je čudež, da se sploh posname film, za katerega vam ni vseeno,” je dejal. “S tem ste zmagali.”

Variety je poročal, da je Depp tudi dejal: “Ne čutim se bojkotiranega s strani Hollywooda, ker ne razmišljam o Hollywoodu.”

Film “Jeanne du Barry” pripoveduje o Jeanne Bécu, grofici du Barry, ki je bila znana kot Madame du Barry in je bila ljubica kralja Ludvika XV.

Vodja Cannesa Thierry Frémaux je aprila za Deadline spregovoril o odločitvi, da se festival odpre z Deppovim filmom, in ga označil za “čudovit film”.

“Otvoritveni film mora hkrati priti tudi v francoske kinematografe; v ta termin ne uvrščamo filmov s platformami, ker želimo, da Francija sodeluje na festivalu,” je dejal Frémaux. “Film je uspešen in Johnny Depp [v vlogi Ludvika XV.] je v njem veličasten.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj