Prejel je že nagrade Emmy, Grammy, Oskar in Tony, a vse kaže, da ne bo še kaj kmalu konec. Slavni pevec je bil letos izbran za najbolj seksi moškega letošnjega leta. Ko so ga razglasili, je izjavil: “Sem vznemirjen, a hkrati me je tudi malce strah”.

John Legend, moški, ki je tako nadarjen, da se je preteklo leto pridružil 14 zvezdnikom, ki so dobili status EGOT, se je še enkrat zapisal v zgodovino – tokrat z nazivom najbolj seksi moški leta.

Priljubljeni pevec, ki je sicer poročen s prav tako slavno (nekdanjo) manekenko Chrissy Teigen, je oče 3,5-letni hčerkici Luni in 18-mesečnemu sinu Milesu. Še posebej pa je menda priljubljen, ker je kljub svoji slavi in uspehu ostal skromen in prizemljen.

“Bil sem zelo vesel, a hkrati tudi malce prestrašen, ker to pomeni precejšnji pritisk,” je iskreno priznal po izboru. Vsi me bodo razčlenjevali na prafaktorje, da bi preverili, ali sem res dovolj seksi za ta naziv. Poleg tega sledim Idris Elba, kar ni pošteno in lepo do mene!”

Legend je sicer 34. najbolj seksi moški zapovrstjo – prvi je bil leta 1985 Mel Gibson, ki je takrat štel le 29 let. Z žametnim glasom in neprimerljivim glasbenim talentom se je Legend vpisal na univerzo Pennsylvania, ko je imel komaj 16 let, njegova največja oboževalka pa je bila že od nekdaj njegova mama Phyllis.

PREBERITE TUDI: Najbolj seksi moški 2016 je … [VIDEO]

“Kadarkoli je bila priložnost peti – najsi bo v cerkvi, v šoli – je moja mama predlagala mene,” je povedal. “Vedno me je spodbujala.” A kar je najbolj pomembno, pravi Legend, je to, da sta ga starša naučila, naj ostane skromen in prijazen.

“Moj oče me je učil značaja. Učil me je z zgledom. Vedno se je obnašal s takim spoštovanjem in dostojanstvom,” je povedal. “Starša sta me od nekdaj učila, da če mi uspe v življenju, del uspeha pomeni skromnost. To je dober način za živeti življenje in ravnati z ljudmi tako, kot sam želiš, da bi drugi ravnali s tabo.”

Sicer pa je zvezdnik ponosen tako na svojen dosežke kot tudi družino: “Tako sem ponosen, da imam ženo in dva otroka, ki jih tako ljubim in smo tako povezani. Tako zelo sem ponosen tudi na svojo kariero. Rad pišem pesmi in nastopam na odru. To mi daje veliko veselje in hkrati dajem veselje ljudem. Sem kar zadovoljen s sabo!”

PREBERITE TUDI: Takole odrezavo je Chrissy Teigen utišala nesramneže

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj