… kreatorjev,  Johna Galliana. Incident se je zgodil v četrtek zvečer v kavarni La Perle, ko naj bi Galliano začel kričati na nek par. Pri tem naj bi glasno preklinjal in uporabljal protižidovske žaljivke, nato pa par napadel. Obe žrtvi in tudi osebje lokala so menda podali izjave za policijo.

Hkrati pa je s strani nekega drugega vira prišla popolnoma drugačna zgodba: “Sedeli smo v La Perle in John Galliano je sedel poleg nas. Paru, ki je sedel za sosednjo mizo, je rekel ‘Na zdravje’, nakar sta ga začela žaliti. Začel se je prepir in prišla je policija, zato je Gallianov osebni varnostnik predlagal, da gredo vsi skupaj tja, da se zadeva razjasni. Galliano ni bil aretiran, vse skupaj se je zgodilo tiho in mirno. Nisem ga slišal, da bi rekel karkoli prorižidovskega ali proti katerikoli religiji in bil je zelo miren.”

Gallianu so naredili tudi test alkoholiziranosti in rezultat je bil malenkost nad dovoljeno mejo. Policija naj bi ga pospremila domov, eden izmed policistov pa je menda dejal, da je bil prepir posledica stresa zaradi prihajajočega tedna mode, ki se je začel včeraj, in Dior je vedno ena najbolj izpostavljenih modnih revij.

Tu pa se zgodba žal ni zaključila, saj naj bi pri Diorju Galliana zaradi incidenta suspendirali, našel pa naj bi se tudi video posnetek, na katerem Galliano menda izjavi ‘I love Hitler’.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj