Zvezdnika sta celo tako zasebna, da nihče od medijev ni izvedel niti tega, da je bila Jessica ponovno noseča in je lani sin Silas, 6 let, dobil bratca. Mali Phineas danes šteje 16 mesecev, da sta zvezdnika postala drugič starša, pa se je razvedelo šele januarja 2021.

Tako je igralka na božični dan, 25. decembra, na svoj Instagram profil objavila ganljivo družinsko fotografijo, kjer je s svojimi sledilci delila delček njihovega zasebnega, družinskega življenja. “Hvaležna za svoje fante,” je zapisala ob družinski fotografiji, kjer se družina sprehaja po planotah okoli njihovega doma v Montani.

“Vesel božič vsem!!” je še zapisala.

Sicer pa je v nedavnem intervjuju razkrila, da z Justinom nista namenoma skrivala nosečnosti in poroda, temveč da so tako nanesle okoliščine. “Ne gre za to, da sva hotela kaj skrivati,” je povedala. “Le da se je zgodil covid in smo odšli v svoj dom v Montani in tam ostali.”

Od takrat dalje parček večkrat deli svoje navdušenje nad starševstvom. “Čudovito je,” je dejala Jessica. “Pogovori, ki jih imam s svojim šestletnikom, so tako dobri. Je pravi mali človeček, ki ima tako smešne izjave in tako je občutljiv in nežen. Tako zanimivo je videti to dogajanje v malem in srčkan je kot hudič.”

PREBERITE TUDI: 8 slavnih parov, ki so skupaj že celo večnost

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj