Odkar so zaradi koronavirusa zaprti tudi fitnes centri, kar je že skoraj dva meseca, so mnogi, ki so vajeni, željni in potrebni vadbe, primorani iskati alternative. Večina se je podala v tek, hitro hojo in pohod na najbližji hrib. Če pa ste med tistimi, ki hribov v bližini nimajo, tek pa vam ne ustreza najbolje, se lahko zgledujete po eni najbolj postavnih žensk, Jessici Alba, ki se je prav dobro znašla, kar se tiče vadbe: na noge si je namreč dodala uteži.

Tako se je odpravila na svojo rekreacijo, 10.000 korakov po Los Angelesu. Pri tem pa pozornosti ni pritegnila le zaradi utežk, temveč skorajda še bolj zaradi nadvse modne športne oprave. Izbrala je športni komplet pajkic in majice z dolgimi rokami Tory Burch v modri barvi, ki je izvrstno poudaril njeno popolno postavo, za katero vestno skrbi z redno, vsakodnevno vadbo in zdravo prehrano.

Če mislite, da to ne naredi spremembe, se zelo motite. Tisi, ki pazijo na telesno težo, vedo, kakšno razliko pri vadbi naredijo le 2 ali 3 kilogrami viška – koliko bolj naporna je vadba. Zatorej če si boste na vsako nogo dodali 1kg ali 1,5 kg utežke, bo to naredilo veliko razliko pri vaši hitri hoji. Ta bo postala veliko bolj naporno in utrujajoča.

Utežke pa lahko dodate tudi na roke – seveda malce lažje – in jih imate pri teku. Tudi to bo poskrbelo za intenzivnejši trening celega telesa, ki bo bolj fit in lepše oblikovano. Če vadite doma, pa nimate ročnih uteži, si lahko pomagate tako, da dve litrski ali dvolitrski plastenki napolnite z vodo in izvajate vaje, kot bi jih na fitnesu. Pa tudi počepe, izpadne korake, sklece, plank, trebušnjake in večino ostalih vaj lahko izvajate tako doma kot tudi v naravi. Vsekakor je pomembno, da se redno gibate, saj to krepi imunski sistem, telo in pozitivno vpliva na počutje.

PREBERITE TUDI: 5 zvezdnic, ki prisegajo na ketonsko dieto (in kot kaže, upravičeno!)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj