jessica_alba

… na njenih prizadevanjih, kako ustvariti naravno, razstrupljeno življenje za njeno družino. "Je popolnoma noro, a obenem osupljivo" je bil njen komentar na izdajo knjige. "Nisem ekstremist. Ta knjiga je za ljudi kakršna sem sama; ki so vsakodnevno v precepu, ampak si želijo ustvariti bolj zdravo življenje."

Igralka je nedavno ustanovila svoje podjetje The Honest Company (Iskreno podjetje) s svojim poslovnim partnerjem in soavtorjem Christopherjem Gaviganom. Knjiga bo podrobno opisovala njeno življenje matere in podjetnice, ki stremi k temu, da bi svojima hčerkama Honor in Haven omogočila boljše in varnejše izhodišče v življenju.

V knjigi bodo nasveti, kako razstrupiti in polepšati dom ter najljubši recepti njene družine. "V knjigi bo recept za Honorine najljubše mesne kroglice," je povedala Jessica. "V vsak obrok skrijem lanena semena," nadaljuje Jessica, tako, da so obroki zdravi in okusni za njeni dekleti. V knjigi bodo tudi lepotni nasveti, ki vključujejo nego domače izdelave, ki jo bodo bralci lahko vključili v svojo dnevno rutino.  Med nasveti so tudi predlogi za zabavne DIY družinske projekte (na primer skupno prenavljanje otroške sobe) in nasveti, kako napolniti svoj dom z najbolj naravnimi materiali in cenovno ugodnimi rešitvami za doseganje svojstvenega avtentičnega stila.

"Bo enostavno in zabavno in želim si, da bo zelo barvito" pravi Jessica. "Obožujem eksperimentiranje s hrano, rada raziskujem s svojimi otroki! Vse v tej knjigi bo velikega pomena, vse, kar sem vključila v naša življenja. Želela sem pripraviti neke vrste vodič z vsemi uporabnimi informacijami, ki se lahko takoj prenesejo v prakso."

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj