COLLISTAR


Passione se imenuje Collistarjev letošnji jesenski look. Je živahen in sijoč, osnovna barva je črna, ki pa jo popestrijo vesele, svetle barve. Posvečen je ženski, ki nima zadržkov pred zapeljevanjem.


collistar_passione_look_jesen_2007


Osnova kolekcije sta dva izdelka: All Over Face-Eyes Trio je večnamenski pudrast izdelek v zlati embalaži. Na voljo je v dveh harmonijah odtenkov – roza in ambra. Drugi je Mother of Pearl Powder, ki je sijoč in lesketajoč se puder za obraz in telo.


collistar_passione_look_jesen_2007_izdelki


Kolekcijo dopolnjujejo že znani izdelki v novih odtenkih, ki bodo na voljo le omejen čas: šminke Vibrazioni di Colore, glosi Extra-Gloss v dveh novih odtenkih (s prosojnim in zlatim shimmrom), senčila v prahu z aplikatorjem v dveh novih odtenkih (zlata in svetla sliva), svinčnik za obrobo ustnic v dveh odtenkih ter lak za nohte v dveh odtenkih (prosojen shimmer ter sliva-fuksija).


collistar_passione_look_jesen_2007_laka_sminkeDEBORAH


Kolekcija Pret a Beaute je jesenska kolekcija Deborah. Ličila omogočajo popolnost večerno očarljivega stila ženske, ki ga dopolnjujejo uporaba pasu in bleščeče črnih kovinskih dodatkov. Kolekcija skozi zlato in srebrno refleksijo izraža strast, lepoto in ljubkost. Barve poudarjajo dodatki biserov.


Kolekcijo sestavljajo:  • Highlighting Face & Body Powder (puder za poudarjanje sijaja – bogata zlata in srebrna refleksija)

  • Duo Eyeshadows v treh barvnih harmonijah (01 Platinum & Ultra Violet, 02 Bronze & Cool Gold, 03 Metal & Leather)

  • nove Atomic Red šminke v treh novih barvnih odtenkih (15 kožna, 16 sliva, 17 opečnato rdeča – z dodatki bleščeče bakrenih in srebrnih biserov)

  • umetne trepalnice False Lashes s svetlečimi diamanti

  • Mini Nail Enamels laka za nohte v dveh novih odtenkih (izrazito vijolična s »kameleonskim« učinkom, posebna bela z zlatimi makro biseri))

  • rdečilo za lica Duo Blush (Rose & Cherry – mat in bisernato dvojno rdečilo v barvi vrtnice in češnje )

deborah_jesenski_2007

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj