Ker smo že krepko zakorakali v jesen, vam na Planetu Lepote predstavljamo najlepše omenjene “looke” oz. izdelke priznanih proizvajalcev dekorativne kozmetike (YSL, Clarins, Shiseido, Guerlain). Vsem so skupne bogate kremne teksture, ki jih je užitek nanašati in močne barve, ki bodo poživile in zadovoljile vsako uporabnico.

 
YVES SAINT LAURENT

YSL nas je presenetil z novimi odtenki senčil, šmink ter lakov za nohte. Senčila so na voljo v novih barvah in sicer dvojno senčilo z roza in lila-vijoličnim odtenkom ter dva enojna v jasni zeleni in modri barvi. Šminke Rouge Pur Shine so na voljo v dveh novih jesensko toplih rjavkasto rdečih tonih, Rouge Vibration pa v rjasto rdečem in roza. Šminke Rouge Pur so tokrat predstavili v štirih novih odtenkih. Senčila so mehka in ravno prav pigmentirana, šminke pa prijetno negovalne.

 Yves Saint Laurent jesenski look 2005 / 2006  Yves Saint Laurent jesenski look 2005 / 2006

Največje presenečenje linije pa je vsekakor Palette Janipur – prelepa kombinacija bronzerja, osvetljevalca in senčila za oči, ki bo zaprta ali odprta v okras vsaki kozmetični polički.

CLARINS

Clarinsova jesenska kolekcija ličil se imenuje “Good Vibrations” in zajema fantastična senčila v izrazitih barvah: vijolično-lila, močni zeleni in temno rjavi, ki jih dopolnjujeta mehak svinčnik za obrobo oči v sijoči turkizni barvi ter maskara v vijolični. Sparkle Colour Gloss je na izbiro v dveh novih odtenkih, in sicer prosojni roza in prosojni marelični.

Clarins jesenski look 2005, 2006 Good Vibrations

Clarins jesenski look 2005, 2006 Good Vibrations

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj