­Givenchyeva kolekcija jesen-zima 2008 je poimenovana Dandy. V njej je na voljo kar nekaj novih izdelkov, ki bodo na voljo le omejen čas.

Givenchy Dandy jesensko-zimska kolekcija ličil 2008

Pocket Beauty Case je ”lepotilna žepna škatlica”, ki jo enostavno morate imeti. Inspiracijo črpa iz možatega ornamenta, kreiranega za Givenchyevo žensko, ki se radosti svoje dvoumnosti oz. negotovosti. T. i. ”trompe-l’ceil” žepna ura z verižico je ustvarjena v sodelovanju z Givenchyevo ”visoko modo”.

Prisme Again! Shimmer’Eyes je senčilo za veke, ki vsebuje štiri odtenke, na voljo pa je v dveh barvnih harmonijah. Pikčast vzorec prevzema! Dvoje harmonij spominja na osnovno ”gizdalinsko” tridelno obleko/kostim … mat struktura in troje komplementarnih sijočih nians ponujajo dva načina, kako (po)ustvariti prefinjen ”videz zadimljenih oči”. Troje kompaktnih sijočih črnih odtenkov, ublaženih z mat-belo osnovo … za sive nianse, obarvane z modrimi, belimi in škrlatnimi/vijoličnimi bisernatimi delci. Črna v ”Precious Shimmer” – kompaktnejši/gostejši harmoniji je obogatena z zlatimi, rožnatimi in belimi bisernatimi delci. ”Pikice” naznanjajo barvo osnove in se tekom uporabe ”izgubijo” (izginejo). Tako odkriti, črna in bela osnova, se lahko uporabita za (zunanjo) obrobo oči.

Givenchy Dandy jesensko-zimska kolekcija ličil 2008

Prisme Libre je puder v prahu. Nova, t. i. ”Dandy Beige” harmonija podarja izjemno nežen, naraven videz. Rahla tančica bež oz. sivkasto-rjave barve zagotavlja prosojnost, obraz pa nežno matira. Možate in ženstvene poteze/dotiki odsevajo drug z drugega. Captiv’Eyes maskara za večji volumen trepalnic je temna kot noč brez luninega soja. Žametasta niansa – Dandy Black trepalnice odene s kremasto teksturo, ki poudari t. i. ”zadimljen pogled”. Magic Khôl svinčnik za obrobo oči v globoki skrivnostni modri Dandy Blue intenzivira, poudari oči.

Givenchy Dandy jesensko-zimska kolekcija ličil 2008

Rouge Interdit šminka je na voljo v dveh novih odtenkih Romantic Dandy (rožnato-bež), za naravno razvnet videz, in pristna intenzivna rdeča Fatal Dandy … ‘najnevarnejša šminka daleč naokoli’! Pop Gloss Crystal prosojno bleščilo za ustnice v odtenku rožnato-bež ali intenzivni rdeči niansi se lahko uporablja sámo – za blesteče, prosojne barve ustnic ali kot vrhnji sloj za poudarjen sijaj.

­Givenchy Dandy jesensko-zimska kolekcija ličil 2008­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj