Kot smo ugotovili že v prvem delu članka z jesenskimi 'looki', so večini kolekcij skupne temne ustnice v intenzivnih vijoličnih in rdečih odtenkih ter oči, poudarjene v vijočilnih in olivno-kaki odtenkih…

Lancome – Midnight Roses

Ozračje pariških noči je hiši Lancome predstavljalo navdih za ime tokratne jesenske kolekcije ličil. Sofisticirana ženska se pojavi samo po polnoči, na skrivnostni in čarobni lokaciji (no. 29), ki odpira svoja vrata ob uri, ko se škrlatne vrtnice odprejo v cvet. Kolekcija Midnight Roses je zasnovana na vijoličnih odtenkih in je odeta s skrivnostnostjo in zapeljevanjem. Prav tako je kolekcijo navdihnila dišava Trésor Midnight Rose.

lancome_midnight_rose_jesen_2012

Kolekcija ponuja šest novih proizvodov, od katerih so štirje na voljo v omejeni izdaji. Dva proizvoda, ki sta na voljo v neomejeni izdaji sta eyeliner Le Crayon Kohl Eyeliner v vijolični barvi in rdečilo za lica Blush Subtil Blush & Highlighter Palette v šestih različnih barvnih kombinacijah, ki se prilegajo različnim tenom kože: Rose Flush, Framboise Flirt, Plum Elegance, Nectar Lace, Peche Savvy, Rouge Allure.

lancome_midnight_rose_jesen_2012_kolekcija

Izdelki, ki tokrat niso na voljo le v omejeni izdaji, pa so paleta senčil Design Shadow & Liner Palette v vijoličnih in rožnatih odtenkih (Violet Magnetique) in šminke L’Absolu Nu v rdeči, vinsko rdeči in v vijolični: Rouge Resille, Parme Flanelle, Prune Mantille.

Del vsake kolekcije ličil so tudi glosi za ustnice L’Absolu Creme de Mat v prav tako treh novih rdečkasto vijoličnih odtenkih: Potion d’Amour, Magie Pourpre, Prune Elixir, ki spominjajo na barve gozdnih sadežev. Za popoln in dovršen videz pa sta tu še nov odtenek laka za nohte Vernis In Love v temno vijolični (Infusion de Prune) ter brezbarvni nadlak Mat Top Coat.

Estee Lauder Violet Underground

Kolekcija vsebuje zapeljive jesenske barve, kjer prevladujejo vijolični toni. V njihovi jesenski kolekciji so se osredotočili na globok pogled, oči pa opremili v skrivnostnih vijoličnih odtenkih. Tako je v omejeni izdaji na voljo paleta petih senčil Pure Color Eyeshadow Palette, ki so dobro obstojna in imajo svetlikajoč ali mat učinek. V paleti boste našli odtenke temno vijolične, barve fuksije, nežno rožnate, rjavo rožnate in črne.

estee_lauder_violet_underground

Za natančno obrobo oči je kolekcijo dopolnil tanek eyeliner Pure Color Quick-Thick Eyeliner v črni (Punker Black), prav tako v omejeni izdaji. Za popoln pogled se je novi kolekciji pridružila še maskara Sumptuous Extreme Mascara v ekstremno črni barvi, kjer je krtačka za nanos zasnovana tako, da definira vsako trepalnico in na ta način doseže goste, polne trepalnice.

Šminke Estée Lauder Pure Color Velvet Lipstick so bogate z barvnimi pigmenti in na ustnicah ustvarijo žameten mat učinek. Na voljo sta dva nova odtenka šmink: v vijolični Violet Crush in bordo rdeči Black Crisis. Za svetlikajoč videz ustnic pa sta kolekcijo dopolnila tudi dva nova glosa za ustnice Pure Gloss v precej živem odtenku vijolične Rebellious Violet in v barvi temnega ribezovega soka Chaotic Currant.

estee_lauder_violet_underground_kolekcija

Kolekcija lakov za nohte Estée Lauder Nail Polish pa je bogatejša za deset novih odtenkov, razdeljenih v dve mini kolekciji, ki ponujajo dolgo obstojen in metalen, svetleč videz. Barvne harmonije vključujejo vijolično, temno zeleno, zlato, rožnato, modro, modro vijolično, srebrno, rožnato. Odtenek laka za nohte v omejeni izdaji Pure Color Nail Lacquer pa je na voljo v barvi, ki spominja na barvo črne lilije ali ribezovega soka Black Iris.

3 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj