­

Letos je modne smernice precej prevzel leopardji potisk, po katerem so se za ustvarjanje letošnje jesenske kolekcije ravnali tudi pri Diorju. Motiv džungle je tako eden glavnih elementov njihove jesenske kolekcije ličil. Kraljuje zlata barva, ki je osnovna sestavina, je brezčasna, ujeta med natančnostjo, presežkom, sofisticiranostjo. Zlata je Diorjevo žensko vedno preobrazila v idol, povečala njeno figuro in osvetlila njen obraz. Z zlato je tako leopardji potisk bolj sofisticiran.

dior_jesen_2012_golden_jungle

Navdih jungle se tako odraža v paleti senčil The Golden Jungle Palette v leopardjem vzorcu. Paleta v moderni jungli je na voljo v dveh različicah: Golden Brown (zlati bež, karamelni in temno rjavi odtenki z dodatkom oranžno rožnatega glosa za ustnice) ali v Golden Khaki (zlati bež, olivno zeleni in kaki odtenki z dodatkom rožnatega glosa).

dior_jesen_2012_golden_jungle_palette 

Na voljo je tudi paleta senčil s tremi odtenki 3 Couleurs Designer Eyeshadow Palette, ki ponuja kožne barve za naraven videz oči in en brezčasen črn pigment s svetlikajočimi delci, s katerim lahko ustvarite dramatičen zadimljen videz. Dve različici: Ivory Glow in Nude Glow.

dior_jesen_2012_golden_jungle_3_shadow_palette 

Svoje oči lahko do popolnosti definirate s paleto petih senčil 5 Couleurs Designer Eyeshadow Palette v znamenju sončnih žarkov, ki sijejo nad savano in se odražajo  v zemeljskih tonih kaki barve, bež, zlate, barve šampanjca in rjave.

dior_jesen_2012_golden_jungle_5_couleurs_designer_eyeshadow_palette 

Diorjevo rdečilo za lica Dior Blush ponuja v Golden Jungle kolekciji dva nova odtenka: Sunkissed Cinnamon – kožna naravna rožnata in Sugar Spice – divja rožnata z zlatim odsevom. Štirje novi ultra glamurozni odtenki šminke Dior Addict bodo ustnice oblekli v zapeljive in sočne rdeče, rožnate in rjave odtenke:  646 Wild, 816 Instinct, 852 Fatale, 962 Daring.

dior_jesen_2012_golden_jungle_lipstick 

Lakom za nohte Dior Le Vernis, so dodani novi: v barvi kakija (Amazon), rjave (Bengal) in lak za izdelavo razpokanega efekta Golden Jungle Duo Dior Vernis z zlatim spodnjim slojem in razpokanim videzom zgornje plasti v stilu krokodilje kože, v kaki barvi.

dior_jesen_2012_beauty_jungle_le_vernis 

dior_jesen_2012_beauty_jungle_le_vernis2 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj