September je mesec, ki kljub morebitnemu lepemu vremenu ne dopušča več dvoma, da je jesen pred vrati. To pa je tudi čas, ko priznane kozmetične hiše predstavijo jesenske kolekcije ličil, ki nam bodo lepšala obraze skozi prihajajočo jesen in zimo. Predstavljamo vam ‘looke’ Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Dior in Guerlain.

Yves Saint Laurent ~ Midnight Garden

Kolekcija Yves Saint Laurenta za jesen in zimo 2011 se imenuje Midnight Garden. Ženska Yvesa Saint Laurenta izžareva nevarno zapeljivost. Nova Eva, strastna, nedolžna in strupena. Prevzame svojo ženstvenost, drzne si vsako preobrazbo. Njena žareča polt je na luči in v senci v kontrastu s hipnotičnimi očmi. Kot nočni cvetni lističi se njene veke lesketajo v globokih barvah in šepetajočih odsevih.

­ysl_midnight_garden_jesen_2011

Kolekcija prinaša nove odtenke že znanih in uveljavljenih izdelkov. Rdečilo za lica Blush Radiance je pol mat, pol satenasto in ujame svetlobo in jo spremeni v barvo. Prosojna rožnata, zlata bež, oreh z odtenkom rožnate, drzna rdeča … šest naravnih odtenkov za poudarjanje ličnic.

ysl_midnight_garden_blush_radiance

Šminke Rouge Volupte Perle. Polne in čutne ustnice z nežnim, žarečim sijajem. Odtenki v bež, svetlo vijolični, žareči oranžni … bogati pigmenti, izvirne in sijoče harmonije. Na voljo trije nežni ‘dnevni’ odtenki (107 Impetuous Beige,  108 Celestial Mauve in 109 Brazen Plum) ter trije ‘nočni’ odtenki  (110 Incandescent Orange, 111 Mysterious Red in 112 Spellbinding Violet).

ysl_rouge_volupte_perle_midnight_garden

Senčila za veke Ombres 5 Lumieres  vključujejo temno zeleno, svetlo vijolično, barvo jajčevca, vijolično in zeleno turkizno. Barvna harmonija se imenuje Midnight Garden (št. 11). Nova pa sta tudi dva odtenka enojnih senčil Ombre Solo: št. 19 Velvet Green in št. 18 Deep Night Purple.

ysl_ombres_5_lumieres_midnight_garden 

Zapeljivo-skrivnostni odtenki lakov za nohte La Laque so temno zeleni do polnočno modri s kovinskim odsevom na z mesečino obsijanem morju: 43 Wintergreen in št. 44 – Moonlight Blue, prav tako pa je modra tudi maskara Effet Faux Cils, ki bo v odtenku 20 Midnight Blue poudarila naše trepalnice do videza umetnih.

ysl_efc_la_laque_midnight_garden

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj