Armani

Kljub temu, da se Armani kozmetike – natančneje ličil – pri nas ne dobi, smo se odločili, da zaradi slavospevov kakovosti in odtenkom njegovih ličil uporabnic iz tujine, predstavimo Armani jesensko kolekcijo ličil.

Armanijeva jesenska kolekcija za letošnje leto se imenuje Manta Ray Collection in ponuja izdelke v čudovitih naravnih odtenkih, ki bodo poudarili naravno lepoto vsake ženske. Diskretni a kljub temu opazni odtenki ličil bodo poskrbeli za globok, zadimljen (smoky) videz oči, ki bodo v kontrastu s subtilno, neopazno poudarjenimi ustnicami v nude odtenkih. Kolekcijo predstavlja Sasha Pivovarova, ki je sicer obraz za Armani ličila že več sezon, razlika je le v tem, da ima tokrat prvič črne lase, ki seveda odlično sovpadajo s celotno kolekcijo.

armani_manta_ray_kolekcija 

Kolekcija prinaša predvsem nove odtenke, nekaj pa je tudi novih izdelkov, ki bodo žal na voljo le omejen čas in seveda izključno v tujini. Manta Ray Maestro Eye Duo je dvojno senčilo za veke, ki je na voljo v petih barvnih kombinacijah, tekoči liner za obrobo oči Liquid Silk Eyeliner je zaenkrat na voljo le v dveh odtenkih, 1 anthracite matte grey ter 2 midnight metallic blue. Šminka ArmaniSilk Lipstick je v tej kolekciji na voljo v dveh odtenkih; hladni svetlo roza rose mauve 92 ter temno slivovi black plum 93, glos za ustnice Lip Shimmer Lip Gloss pa v rdečkastem odtenku 58 indian red. Maskara Eyes to Kill je prav tako novost, na voljo pa je kar v štirih odtenkih: 1 steel black, 2 brown copper, 3 gun metal grey, 4 rouge iron.
Rdečilo za lica Armani Sheer Blush je na voljo v novem bledo roza odtenku 12.

armani_manta_ray_kolekcija_licila 

Dior

Diorjeva jesenska kolekcija Jazz Club je v slogu tridesetih let preteklega stoletja, divje glamurozna s trendom elegance. Navdih je našla v nepozabnih ikonah hollywoodskih filmskih studiev in slavnih osebnosti obdobja jazza. To so ženske močnega duha in sijajnega značaja. Polt je podnevi in ponoči sijoča, oči zadimljene, ustnice in nohti pa intenzivnih in skladnih odtenkov. Škrlatna barva, ključni odtenek videza za jesen 2009, oblači oči, ustnice in nohte v ultra prefinjen, popoln videz.

dior_jazz_club_jesen_2009_model 

Diorjev ključni izdelek kolekcije je Jazzclub, zbirateljski predmet sezone. Črna vintage torbica, ki nosi v sebi nujne ‘sestavine’ za ustvarjanje zadimljenih oči od jutra do večera. Trendovski in prefinjen zbirateljski predmet vsebuje celovito in sofisticirano “bojno opremo” za ličenje oči: kremni eyeliner, puder za obrvi, mat senčilo za veke, dva prelivajoča se odtenka in en sijoč, ki se ga lahko uporabi kot osvetljevalec. Dior Jazzclub je na voljo v dveh barvnih harmonijah, s katerimi lahko vsaka ženska ustvari zadimljene oči po lastni izbiri: 001 Smoky Jazz ter 002 Purple Jazz.

dior_jazzclub 

Kolekcijo sestavljajo še enojno senčilo za veke One Color Extreme Shadow v odtenkih Argentic in Trendy Taupe, svinčnik za obrvi Brow Styler (novost) v odtenku Universal Brown, paleta petih senčil za veke 5 Colour Eyeshadow v barvni harmoniji 173 Night Butterfly, dvojno senčilo za veke 055 Cocktail Look (globoka siva in lesketajoča se roza) ter eyeliner DiorLiner v novem odtenku 888 Prune/Plum.
Za ustnice je glos Ultra Gloss Reflect v dveh novih odtenkih 787 Taffeta Plum in 957 Draped Burgundy, šminke Addict Lipcolor v odtenkih 673 Negligee Pink in 993 Decadent Plum, DiorKiss v odtenku Strawberry Smoothie, Addict High Shine Lipstick Sketch Pink, Rouge Dior Crème de Gloss 431 Sweet Praline ter svinčnik za obrobo ustnic Contour v odtenku 943 Thrilling Plum.
Dior Vernis lak za nohte je na voljo v dveh novih odtenkih: 671 Red Dahlia ter 981 Black Plum.

dior_5_couleurs_night_butterfly_2_couleurs_cocktail_look 

9 KOMENTARJI

  1. Prva slikca je prekrasnaaaaa!! Vse na ženski mi je všeč-frizura, oči, make up pa še najbolj!! Ko bi se le sama znala tako naličiti;))
    Lp

  2. Pa veste, kdaj bodo ti jesenski looki na naših prodajnih policah? Konkretno me zanima za Diorjevega. Se lahko le-ta že kupi pri nas?

  3. Kako krasno, sploh Dior in Guerlain! Ne štekam žensk,ki jim je ličenje le mučna obveza ob posebnih priložnostih. Jaz se že ob teh slikah čisto stopim. Hvala Tanja 🙂

  4. Grace, kaj natančneje pa si kupila od Diorja? Sama sem kupila petorček senčk night butterfly.Smoky jazz je imel po mojem mnenju že videne barve prejšnjih kolekcij (rjavosiva in zlata).

  5. Kako fajn, da si predstavila novosti Armanijeve in BB kozmetike! A se Armani da dobiti v Italiji? Me je prav očaral, pa kak design!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj