Bobbi Brown

Ameriško znamko Bobbi Brown v člankih s sezonskimi kolekcijami ličil, tako kot tudi Armani, predstavljamo prvič. Sicer se izdelkov BB je pri nas ne dobi, vendar menimo, da si zaradi izjemne kakovosti in uporabnosti tako vseh izdelkov kot tudi odtenkov zasluži predstavitev.

Jesenska kolekcija Bobbi Brown se imenuje Ivy League Collection in tako kot tudi ostale kolekcije, v letošnjo jesen prinaša zadimljen (smoky) videz oči tudi čez dan, te pa spremljajo ustnice v naravnih tonih (po katerih sicer BB tudi sicer slovi).

bb_ivy_league_kolekcija_model
 

Kolekcija pa poleg novih odtenkov prinaša tudi nekaj novih izdelkov; tokrat sta to debelejši kremni svinčnik za ustnice Lip Crayon ter kremni svinčnik za obrobo oči Creamy Eye Crayon. Lip Crayon združuje kremasti občutek, kakršnega dajejo šminke ter enostavnost nanosa, kot ga lahko dobimo le od debelušnih in na videz okornih ‘jumbo’ svinčnikov. Ponuja polno prekrivnost, kremni občutek na ustnicah ter hiter, enostaven in natančen nanos. Na voljo je (zaenkrat) v šestih odtenkih (Dusty Nude, Posey, Coral Pink, Honeysuckle, Raisin Berry, Wild Rose), ki pa bodo zagotovo redno dopolnjevani z odtenki omejenih izdaj.

bb_lip_crayon3 

Creamy Eye Pencil je, kot pove že samo ime izdelka, kremast svinčnik za poudarjanje oči. Gre za še izboljšano formulo že obstoječega izdelka, ki zdaj obljublja še bolj gladek in enakomeren nanos, hkrati pa daje intenzivno, nasičeno barvo. Na drugi strani ima vgrajen tudi poseben aplikator, ki je namenjen zabrisanju črte za mehak, zadimljen videz. Trenutno je na voljo v devetih odtenkih: Jet, Mahogany, Walnut, Caviar, Midnight, Hunter, Brown Plum, Dusk ter Charcoal.

bb_creamy_eye_pencil2 

Kolekcijo sestavljajo še že znani izdelki, ki so na voljo v novih odtenkih, ki bodo na voljo le omejen čas: Long-Wear Gel Eyeliner v odtenku Forest Shimmer Ink (poleg tega je na voljo še 16 odtenkov), Shimmer Wash Eye Shadow, ki prosojna in sijoča senčila za veke, ki se lahko uporabljajo tudi kot osvetljevalec (highliter) – na voljo je nov odtenek Golden Leaf, Metallic Eye Shadow, izjemno sijoča in intenzivno pigmentirana senčila za veke v odtenku Bash ter ‘navadno’ senčilo za veke Eye Shadow v odtenku Ivy.

Guerlain

Pri Guerlainu je pripravili naravnost čudovito jesensko kolekcijo, ki jo seveda predstavlja njihova muza zadnjih sezon Natalia Vodianova. Kolekcija se imenuje Slavic Beauty in predstavlja zasenčen videz oči v slivovo-melancana odtenkih, ki je letos očitno skupen vsem jesenskim kolekcijam ličil, ter nežno roza ustnice. Kolekcijo je ustvaril Olivier Echaudemaison, ki je dejal: “Pri kreiranju jesenske kolekcije sem navdih črpal iz porekla naše muze, Natalije Vodianove.”

guerlain_slavic_beauty_jesen_2009_look 

Za zbiratelje so pripravili paleto Volga Princess, ki je poklon Natalii. Paleta za oči in ustnice Volga Princess za poln, nežen in urejen makeup je prav tako na voljo le omejen čas. Sestavljajo jo nežna harmonija dveh odtenkov senčil za veke (mehko siva Taupe Doux in nežno rožnata Rose Tendre). Embalaža je kovinska škatlica v barvi črnega zlata, okrašena s finim dizajnom slovanske umetnosti, ki je odtisnjena tudi na teksturi za oči in ustnice. Vse ovito v črn, žameten mošnjiček, ki se zapre z vrvicama. Vsebuje dva aplikatorja, enega za ustnice, drugega za oči.

guerlain_slavic_beauty_jesen_2009_palette_tsarina 


Ombre Eclat 4 Shades
v odtenku 403 Tsarina je seveda na voljo le omejen čas, vsebuje pa štiri senčila za veke v sijočih toplih odtenkih oker in škrlatne barve. Preko štirih senčil je narisan krasen vzorec barve šampanjca.
The Russian Doll Blush, tekoče rdečilo za lica v obliki razpršila, da bo vaša polt videti sveže in zdravo. Lahka kremna tekstura daje žameten končni rezultat zahvaljujoč kaolinu v formuli. Sijoča rožnata, prosojna, za zdrav in svež videz, ki se prilagodi vsem poltem.

guerlain_slavic_beauty_jesen_2009_izdelki 

Popolna novost v kolekciji so nove balzamske šminke KissKiss Baby s prefinjenimi odtenki, ki zašitijo ustnice pred izsuševanjem. Rouge G de Guerlain je na voljo v dveh novih odtenkih omejene izdaje za to kolekcijo: Giovanna 67 (nežno slivova) ter Graziella 44 (sijoča rdeče-oranžna).

Novost so tudi trije avtomatični svinčniki za veke – poudarite svoj pogled z avtomatičnim svinčnikom Eye Pencil Plum 03 Bohemian. Nov odtenek maskare Le 2 Guerlain, ki je skladen z jesensko harmonijo. Tudi Parure Compact je na voljo v novi barvi, za svež videz, poln svetlobe, kot je Nataliin.

guerlain_slavic_beauty_jesen_2009_izdelki_oci

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj