Kaj ste opazili najprej? Jate ptic, ki se zbirajo v vse večjih oblakih in se pripravljajo na dolgo potovanje, rumene liste, ki nam na sprehodih pričarajo pravo tiho simfonijo, ali pa ste kar naenkrat ugotovili, da je dneva tako hitro konec? Prav zares je napočil nov letni čas; in to ne le za vas in vaše bližnje, temveč tudi za vašo kožo.

Morda ste se ravno navadili na poletno rutino, a z jesenjo je prišel čas, da jo nekoliko prilagodite. Zaradi vročine poleti veliko pijemo, na kar v hladnejših mesecih hitro pozabimo; prav tako je jesen čas, ko začnemo s kurilno sezono in prižgemo radiatorje, kar kožo dodatno izsuši. Dobra hidrantna nega je tako nujna, priporočamo pa vam tudi piling, s katerim boste odstranili v poletni vročini izsušene odmrle celice. Piling vam bo tudi pomagal, da bo koža bolj dovzetna za vlažilno nego.

Jesensko razvajanje

Tudi jesen je seveda lahko romantična; za nekatere so prav sprehodi ob vročem kostanju, ko temperature kar kličejo po bližini in crkljanju, najlepši čas leta! Zato nikar ne pozabite na zaščito svojih ustnic; privoščite jim kakovostno, dišečo nego, ki bo privabljala poljube. Bodite nežni tudi do svojih dlani – koža na obrazu je sicer res najbolj izpostavljena, vendar to ne pomeni, da si drugje zasluži manj vaše pozornosti! Predvsem vam bodo dlani za pravočasno skrb hvaležne pozimi, ko bo mraz zares pokazal zobe.

Jesen je obenem tudi čas, ko smo manj aktivni in se lahko bolj posvetimo daljšim lepotnim obredom. Pri tem se odločite za kakovostno nego, ki bo resnično poskrbela za prave učinke. Priporočamo vam kakšnega od kozmetičnih izdelkov za nego kože priznanih znamk, kot je Vichy, ki je namenjena vsem vrstam kože in pokožnice, tudi najbolj občutljivim. Njihova formula, ki zagotavlja dober uspeh, je rezultat kombinacije aktivnih snovi in termalne vode iz francoskega Vichyja, ki je cenjena predvsem zaradi visoke vsebnosti mineralov s pomirjajočimi, krepilnimi in regenerativnimi lastnostmi – podobno kot toplice, ki vas prav tako vabijo k razvajanju v tem času!

Skrivnost lepote se vedno skriva v harmoniji z naravo, kar lahko upoštevate tudi pri izboru negovalnih izdelkov. Izvrstna izbira je blagovna znamka L’Occitane. Njeni izdelki in dišave so razviti na podlagi načel fitoterapije in aromaterapije, njihovo osnovo pa predstavljajo esencialna olja in naravne sestavine, ki izražajo veliko spoštovanje do narave. Jesen nam omogoča veliko lepih doživetij, zato si zaščitite kožo, si nadenite topla, udobna oblačila, in se odpravite ven. Hvaležni boste za vso energijo, ki vam jo v izobilju podarja ta letni čas!

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj