Priljubljeni igralec, ki sodeluje s podjetjem Brooks Running pri njihovi najnovejši kampanji, potem ko so mu zdravniki rekli, da ne bo nikoli več hodil, pravi, da je vesel, da se lahko posveča svojemu zdravju: “To mi izboljšuje življenje. Zaradi tega sem bolj zdrav.”

53-letni zvezdnik je bil januarja 2023 hudo poškodovan v nesreči s snežnim plugom, in čeprav se je v letu in pol od takrat njegovo zdravje in počutje čudežno izboljšalo, Renner pravi, da “etiketa” okrevanja ne bo izginila.

“Moral sem jo sprejeti do konca življenja. Nič ne bo normalno ali tako, kot je bilo pred nesrečo,” je dejal, medtem ko je govoril o svojem partnerstvu s podjetjem Brooks Running. “Mimogrede, sprejel sem to. Zaradi tega je moje življenje boljše. Zaradi tega sem bolj zdrav.”

“Na svoje zdravje in dobro počutje se osredotočam bolj kot kdaj koli prej, ker moram,” dodaja. “Okrevanje bo trajalo, dokler se ne znebim tega starega vročega telesa. To je bil zame način, da sem zares sprejel dejstvo, da bo to trajalo večno.”

Renner je 1. januarja 2023 pomagal družinskemu članu izvleči obtičalo vozilo iz približno treh metrov snega iz prejšnje noči, ko ga je povozil 14.300-kilogramski snežni plug. Igralec filma Marvel si je zlomil več kot 30 kosti in po nesreči prestal več operacij.

Čeprav se je sprijaznil s tem, da bo njegovo okrevanje “večno”, Renner pravi, da je takoj po dogodku, ki ga imenuje “incident”, upal, da bo z njegovim okrevanjem ravno obratno. Kljub temu se spominja trenutka, ko je slišal, kako je njegov fizioterapevt sporočil novico njegovi materi – in trenutka, ko se je odločil “spremeniti perspektivo” in se pognati naprej.

Ključni del Rennerjevega okrevanja je bilo gibanje in učenje hoje ter sčasoma tudi teka. Igralec pravi, da so njegovi tekaški čevlji Brooks Running odigrali veliko vlogo pri tem, da mu je bilo med vrnitvijo v tek čim bolj udobno.

“Pomagali so mi pridobiti pozitiven pogled na moje sklepe. V teh čevljih je bilo veliko blaženja in to je res pomagalo!” pravi. “Brooks ima odnos ‘tecimo tja’, kar je res nekako simbolično tako za mojo pot okrevanja kot za vsakogar, saj ni značilno samo zame – vsak ima svojo pot. Vsak ima svoje ovire. Vesel sem, da sem lahko zraven.”

Za Rennerja je bilo to, da se je lahko udobno gibal, ključnega pomena, zlasti ko je ponovno začel igrati in se v začetku leta 2024 vrnil na snemanje tretje sezone serije Mayor of Kingstown pri Paramountu+.

PREBERITE TUDI: Hudo poškodovani zvezdnik pristal na invalidskem vozičku

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj