Evangeline Lilly je povedala, da je obiskala Jeremyja Rennerja po njegovi nesreči s snežnim plugom in dejala, da je še vedno “neverjetno pogumen in močan”.

43-letna igralka je pred kratkim za Access povedala, da je bila pravkar pri Rennerju in videla, kako mu gre med okrevanjem, ter mu zaupala, da je dobre volje.

“Bil je na invalidskem vozičku,” je dejala. “Ko smo snemali film The Hurt Locker, 2008, je bil tako mlad in poln elana, in spomnim se, da sem bila nad njim tako navdušena. Ironično je, da sem bila takrat na neki ravni kot ‘zvezdniška epizodna vloga’, ker sem igrala v seriji Lost, in sem se spraševala: ‘Kdo je ta fant?’ “

Zdaj je po njenih besedah njen 52-letni igralski kolega Renner legenda. Omenila je, kako neverjetno pogumen in močan je.

“Vstopila sem v njegovo hišo in dobila kurjo polt, ker sem si rekla: ‘Zakaj si mobilen? Zakaj si mobilen? Kaj se dogaja?’ Pričakovala sem, da bom sedela ob njegovi postelji in ga držala za roko, medtem ko bo stokal in jokal od bolečin in se ne bo mogel premakniti. On pa se je vozil naokoli in se smejal s prijatelji. To je čudež, pravi čudež.”

Dodala je: “Ta človek je res iz nečesa trdnega. To je bilo pri njem od nekdaj mogoče opaziti. Neverjetno okreva in zelo sem hvaležna.”

Lilly je dodala še več o nedavnem obisku Rennerjeve hiše: “Imel je izkušnjo bližine smrti, ki je bila zelo travmatična – in ves čas je bil buden. To se mi je zares vtisnilo v spomin. Minilo je že več dni in še vedno podoživljam trenutke, ko mi je pripovedoval nekatere stvari, ki jih je doživel; mi pripovedoval zgodbo o tem, kaj se je dogajalo, in stvari, ki jih je slišal in videl …”.

“Zdaj ga čaka pot, ki jo mora prehoditi,” je dejala. “To so nočne more, ki jih je preživel, a zdaj je že mimo.”

Renner, ki trenutno igra v seriji Župan Kingstowna, je po vrnitvi domov in začetku fizioterapije z oboževalci delil več posodobitev.

 

Na Instagramu je 21. januarja zapisal: “Jutranja vadba, sklepi, vse se je spremenilo prav v tem novem letu. …. Sprožena iz tragedije moje celotne družine in hitro usmerjena v združevanje aktivne ljubezni. Rad bi se zahvalil VSEM za sporočila in skrbnost za mojo družino in zame …. Veliko ljubezni in hvaležnosti za vse vas. Teh več kot 30 zlomljenih kosti se bo popravilo, postalo močnejše, tako kot se poglabljata ljubezen in vez z družino in prijatelji. Ljubezen in blagoslov vsem vam.”
PREBERITE TUDI: Po hudi nesreči s plugom je zvezdnik v kritičnem, a stabilnem stanju

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj