Jennifer Lopez je ob prevzemu nagrade The Generation Award na podelitvi nagrad MTV Movie & TV Awards 2022 v nedeljo podala nekaj precej zanimivih zahval.

V nedeljo je 52-letna igralka in pevka na odru v losangeleškem Barker Hangarju prevzela nagrado zlati popcorn in dejala: “Rada bi se zahvalila vsem ljudem, ki so mi dali to življenje. Zahvaljujem se ljudem, ki so me razveselili, in tistim, ki so mi zlomili srce.”

“Tistim, ki so bili resnični, in tistim, ki so mi lagali,” je nadaljevala Lopezova. “Zahvaliti se želim resnični ljubezni in načinu, kako sem si lagala, saj sem tako spoznala, da moram rasti.”

Zvezdnica se je v nadaljevanju zahvalila “razočaranju in neuspehu, ker sta me naučila biti močna”, ter svojima otrokoma, 14-letnima dvojčkoma Maxu in Emme, “ker sta me naučila ljubiti”, ob čemer je od ganjenosti dobila solzne oči, v množici pa so se razlegli vzkliki spodbude.

“Rada bi se zahvalila vsem ljudem, ki so mi v obraz – ali ko me ni bilo v sobi – rekli, da tega ne zmorem,” je skozi solze dodala Lopezova. “Resnično mislim, da mi brez vas to ne bi uspelo. In vem, da mi ne bi uspelo brez oboževalcev, ki so si ogledali filme.”

“Vi ste razlog, da sem tukaj in da sem bila tukaj, in vas imam rada!” je še dejala.

 

Nagrada Generation Award, ki jo je prevzela, potem ko je prej zvečer prejela nagrado za najboljšo pesem, “slavi priljubljene igralce, ki so zaradi svojega raznolikega prispevka k filmu in televiziji postali znana imena”, je zapisano v sporočilu.

Lopezova ima za seboj desetletja filmske kariere. Med njenimi najbolj nepozabnimi vlogami so naslovna glasbena legenda v filmih Selena iz leta 1997 in Hustlers iz leta 2019 ter več romantičnih komedij v preteklih letih, med drugim The Wedding Planner, Maid in Manhattan in nedavni Marry Me.

PREBERITE TUDI: Prvi intervju Jennifer Lopez, odkar je spet skupaj z Benom Affleckom

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj