Ko se večina ljudi obleče za dan na bazenu ali plaži, njihov outfit praviloma sestavljajo kopalke, japonke, kratke hlače iz džinsa in majica – ali pa preprosta obleka. Toda Jennifer Lopez ni povprečna obiskovalka plaže.

V sredo je 54-letna igralka objavila video v majhnem črnem bikiniju, Versacejevih sončnih očalih in 10 cm visokih petkah, velikih okroglih uhanih in svileni kimono halji ob robu bazena. In čeprav Lopezova nima najbolj praktičnih čevljev za bazen, pa je njena izbira ogrinjala naravnost genialna.

 

Pevka je izbrala žensko kimono haljo Watercolor Floral Women’s Kimono Robe znamke Kim + Ono, ki jo je lani na svoj poročni dan nosila tudi Gwen Stefani. Čeprav je dolga črna halja namenjena za nošenje po prhanju ali med sproščanjem doma, je Lopezova pravkar dokazala, da je svilnata halja presenetljivo pametna izbira tudi kot ogrinjalo preko kopalk..

Svilene ali satenaste halje so izvrstno pokrivalo, saj vas bodo zaščitile pred soncem, ne da bi vas pregrele – če pa potrebujete dodaten pretok zraka, preprosto odvežite pas in pustite, da vas malce prepiha.

Obožujemo večnamenske predmete in satenaste halje, ki se podvajajo kot pokrivala preko kopalk; so vsestranski modni kos, za katerega si želimo, da bi se ga domislili že prej.

Ko se boste torej naslednjič odpravile na bazen, se zgledujte po J.Lo in si namesto običajne kombinacije kratkih hlač in majice nadenite kimono haljo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj