Ko gre za sijočo polt, vsi pomislimo na JLo, ki je pred mnogo leti poskrbela, da je sijoča polt postala izjemen trend, ki so mu sledile oboževalke in vizažistke po vsem svetu.

Da je Jennifer Lopez razkrila, kakšna je brez ličil, ni prvič, tokrat pa je svoje oboževalce popeljala skozi celotno negovalno rutino – in tako pokazala tudi, kakšna je brez ličil. Seveda je ob tem uporabila izdelke svoje negovalne linije JLo Beauty, ki jo je lansirala za novo leto.

Predstavitev je potekala pred omejenem številu izbranih oboževalcev na starega leta dan in tako je Lopez pred kamero v celoti odstranila vsa ličila ter razkrila, kako je videti brez ličil. Ker je bila pred tem močno naličena z veliko proizvodi, je bil video še posebej zabaven za gledanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Po tem je svojo negovalno rutino delila še na svojem Instagramu, kjer je zapisala: “V 2021 smo svežih obrazov po včerajšnjem dogodku odstrani ličila #WashAway2020. NE morem verjeti, da je @jlobeauty sedaj končno zares na voljo. Leta je trajalo, da sem jo ustvarila in sedaj je končno tukaj.”

“Potrebnih je bilo na stotine testiranj izdelkov in formulacij,” je nadaljevala, “vse, da bi ustvarili zares popolne izdelke za VAS da boste imele TA SIJAJ!! Tako sem ponosna s tem, kar smo ustvarili in vem, da boste izdelke oboževali. To je ŠELE ZAČETEK!!!!”

Sicer je zvezdnica razkrila tudi, da naj se doslej še ne bi poslužila botoksa, da naj preprosto ne bi bila tak tip osebe. “Nič nimam proti tistim, ki to počnejo, a to nisem jaz. Sem bolj za naravni pristop k negi … a hočem, da moji izdelki delujejo.”

PREBERITE TUDI: Jennifer Lopez predstavila lastno kozmetično linijo JLo Beauty

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj