Ko je Jennifer Lopez preteklo leto novembra postala obraz modne hiše Coach, je bilo navdušenje nad sodelovanjem obojestransko. Po dveh epskih kampanjah za pomlad/polete ter jesen/zima 2020 pa je sedaj J Lo skreirala še svojo prvo torbico za priljubljeno modno hišo.

Torbico je oblikovala v sodelovanju s kreativnim direktorjem Stuartom Veversom, ki slovi po tem, da rekrutira raznolike in izjemne talente za predstavljanje njihovih kreacij. Torbica, imenovana Coach x Jennifer Lopez Hutton je enostavna, linije pa so ravne in preproste. Narejena je iz kombinacije telečjega in kačjega usnja in v temno rjavi in roza barvni kombinaciji. Ročaj oz. naramnice so iz zlate verige, torba pa nosi tudi njen podpis.

“Res je bilo zabavno ustvariti nekaj unikatnega in posebnega skupaj z Jennifer. Svojo strast in slog prinese v vse, kar počne in njen pristop k tej kreaciji je bil oseben in pristen,” je Vevers povedal za britanski Vogue.

Torbica Hutton je na voljo za 495 britanskih funtov, v oglasni kampanji pa, jasno, nastopa sama Jennifer Lopez v različnih opravah, s čimer dokazuje, kako vsestransko uporabna je torbica. Uspešna ženska, ki je pevka, igralka, producentka, plesalka in še kaj, namreč natanko takšno torbico tudi potrebuje. Na eni izmed fotografij je celo razvidno, da se jo lahko nosi tudi okoli pasu. Res prikladno!

“Res sem želela, da bo torbica Coach x Jennifer Lopez Hutton res ‘jaz’,” je bila iskrena zvezdnica. “To je torbica, s katero se vedno počutim urejeno in pripravljeno na vse,” je zaključila.

Kaj pravite, je Jennifer Lopez oblikovalski podvig dobro uspel?

PREBERITE TUDI: Takšna je impresivna prehrana Jennifer Lopez

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj