Potem, ko sta aprila preklicala svojo zaroko in se uradno in dokončno razšla, je Jennifer našla srečo v objemu bivšega, Bena Afflecka. Pretekli vikend pa so njeni oboževalci in sledilci ugotovili, da je 52-letna zvezdnica s svojega Instagram profila odstranila praktično skoraj vse fotografije, na katerih je bil tudi Alex Rodriguez. Poleg tega ga je tudi nehala slediti.

Med drugim je umaknila video velikanskega šopka, ki ji ga je Rodriguez podaril za Valentinovo; fotografijo, kjer sta skupaj pozirala na inavguraciji Joeja Bidna ipd., pustila pa je nekaj skupnih družinskih fotografij.

Čeprav ga je Jennifer nehala slediti, pa jo Rodriguez še naprej sledi, pa tudi fotografij, na katerih sta skupaj, ni umaknil.

Ko sta se razšla, sta zapisala: “Ugotovila sva, da nama gre bolje, če sva prijatelja in to bova tudi ostala. Še naprej bova sodelovala in se podpirala pri skupnem poslu in projektih. Eden drugemu želiva najboljše, prav tako najinim otrokom. Iz najinega spoštovanja do njih lahko rečeva semo še hvala vsem, ki ste nama namenili prijazne besede in podporo.”

Kaj kmalu po tem pa je Jennifer ponovno našla svojo srečo v objemu Bena Afflecka, s katerim sta bila par od julija 2002, ko sta skupaj snemala Gigli, do preklica zaroke januarja 2004. vir je povedal, da naj bi bila “noro zaljubljena” in “ljubezni njunega življenja”.
Bomo videli, koliko časa.

PREBERITE TUDI: Prvi intervju Jennifer Lopez, odkar je spet skupaj z Benom Affleckom

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj