Kolikokrat so se po medijih pojavljala ugibanja in špekulacije, ko sta se zvezdnika, ki sta bila pred časom par, po mnogo letih ponovno začela družiti. Med najbolj slavnimi sta bila zagotovo Jennifer Aniston in Brat Pitt, ki pa kljub neprestanim ugibanjem še vedno nista skupaj.

A odkar sta se Jennifer Lopez in Ben Affleck razšla s svojimi partnerji, sta se začela spet družiti in ponovno so se pojavile govorice in ugibanja. A tokrat – kot kaže – ne gre le za govorice.

​​​​​​​

Vir je povedal, da se zvezdniški parček, ki se je po skoraj 20 letih ponovno našel, ne želi več skrivati. “Oba sta zelo vesela glede tega, da sta se ponovno našla,” je nadaljeval vir, ko so ju paparaci ujeli, kako sta se zaljubljeno potepala po Miamiju.

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se menda odločila, da jim bao tokrat uspelo, čeprav živita na nasprotnih obalah. 48-letni Ben je tako pred kratkim obiskal svojo Jen v Miamiju, kjer sta neprestano tičala skupaj.

“Obiskovala bosta eden drugega kolikor bosta le lahko, da bi stvari uspele,” je nadaljeval vir. “Jennifer je zelo srečna. Ob Benu je lahko povsem sproščena, res ona. Zelo se veseli prihodnosti.”

Par je bil sicer skupaj leta 2002, leto kasneje sta se zaročila. Nato sta poroko prestavila in le malo zatem, januarja 2004, sta se razšla.

Ponovno sta se našla, ko jo je Ben prijateljsko kontaktiral, kako je. Bil je samski in si je mislil, da je ona tudi,” je razkril vir.

Lopez se je sicer aprila dokončna razšla z znanim ženskarjem Rodriguezom, 45; Affleck pa januarja s 33-letni Ano de Armas, s katero sta bila par manj kot leto dni.

Jima o v drugo uspelo?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj