Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se po odmevnem ponovnem zbližanju v času plandemije ponovno zaročila. J.Lo je govorice potrdila 8. aprila prek svojega glasila OnTheJLo.com in s sledilci s solzami v očeh delila videoposnetek svojega prstana z zelenim diamantom.

Medtem ko so smaragdi v zadnjih letih vse bolj priljubljeni med bodočimi nevestami, je zeleno obarvan diamant še dodatno poseben – velja za enega najredkejših vrst fantazijskih diamantov.

To je primerna izbira za pevko pesmi “On the Floor”, katere okus za nakit je bil vedno usmerjen k posebnemu in osebnemu. “Vedno pravim, da je zelena barva moja srečna barva,” je povedala v drugi objavi na svojem portalu OnTheJLo.

“Morda se spomnite neke zelene obleke. Ugotovila sem, da je v mojem življenju veliko trenutkov, ko so se mi zgodile neverjetne stvari, ko sem nosila zeleno. Morda je to naključje, morda ne. A ko sem si to bolje ogledala, sem ugotovila, da naključij ni.”

Affleck je svojo izbranko prvič zaprosil novembra 2002 s šestkaratnim diamantnim prstanom roza barve Harryja Winstona, a je par kasneje preklical zaroko. “Zaradi pretirane medijske pozornosti, ki spremlja najino poroko, sva se odločila, da prestaviva datum,” je par razkril v skupni izjavi, objavljeni leta 2004. “Ko sva resno razmišljala o najemu treh ločenih ‘lažnih nevest’ na treh različnih lokacijah, sva ugotovila, da je nekaj narobe.”

Zaroka leta 2002

J.Lo se je z Affleckom ponovno zbližala poleti 2021, potem, ko je preklicala zaroko z zvezdnikom Yankeesov, Alexom Rodigruezom. Bennifer je njuno ponovno srečanje potrdil na beneškem filmskem festivalu, nato pa sta skupaj potovala po mediteranu – med potjo sta poustvarila prizore iz videospota “Jenny from the Block”.

“Mislim, da nihče ni bil bolj presenečen od naju,” je Lopezova delila med obiskom v oddaji The Ellen Degeneres Show, kjer je promovirala svoj najnovejši film – s primernim naslovom Marry Me. “Nikoli si ne moreš predstavljati, da bi se kaj takega lahko zgodilo. To je čudovita stvar.”

PREBERITE TUDI: Prvi intervju Jennifer Lopez, odkar je spet skupaj z Benom Affleckom

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj