54-letna pevka in igralka je v sredo na plaži v Saint Bartsu pokazala svojo neverjetno fit postavo in trebušne mišice v belem bikiniju.

Lopezova se je po karibski obali sprehajala ovita v bledo marelično-roza brisačo, ovito okoli spodnjega dela telesa, ki jo je dopolnila s slamnatim klobukom in elegantnimi sončnimi očali Valentino.

Medtem, ko se je sprehajala, je izgledalo, da si prepeva, ob tem pa je imela slušalke in poslušala glasbo s telefona. Morda je vadila melodije s prihajajočega albuma in spremljevalnega glasbenega filma “This Is Me … Now”, ki je spremljevalni projekt njene plošče iz leta 2002 “This Is Me … Then”.

Prejšnji mesec je Lopez objavila napovednik za film “To sem jaz … zdaj”, ki ga je napisal njen z oskarjem nagrajeni mož Ben Affleck in v katerem je bila videti enako fit. V enem od prizorov superzvezdnica nosi poročno obleko z izrezom v obliki srca, ki razkriva njen izklesan trebuh in mišičaste noge.

V marčevskem intervjuju za Us Weekly je pojasnila, da je bila telesna pripravljenost vedno zelo pomemben del njenega življenja, saj koristi tako njenemu telesnemu kot psihičnemu zdravju. “Mislim, da obstaja pozitivna povezava med vadbo in duševnim zdravjem,” je povedala.

“Ko z odločnostjo in osredotočenostjo najdemo dobro ravnovesje, nas naravno sili, da postanemo najboljša različica sebe.” Lopezova je opozorila, da se najraje preznoji preden se začne dan, in razkrila, da vedno rada telovadi “najprej zjutraj”, čeprav se njena vadbena rutina nenehno spreminja.

“Vedno iščem stvari, ki me navdušujejo in motivirajo,” je dejala. “Ne bojim se izzivov, zato sem pripravljena na to, da se premagujem, kar počnem tudi zdaj, ko vadim za svoj novi album.”

Album in film “This Is Me…Now” bosta izšla 16. februarja 2024, prvi singel “Can’t Get Enough” pa 10. januarja.

PREBERITE TUDI: Takšna je impresivna prehrana Jennifer Lopez

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj