Jennifer Lopez pravi, da imata z Benom Affleckom ‘oba posttravmatsko stresno motnjo’ zaradi medijske pozornosti med prvo romanco

Pred izidom njenega novega albuma in spremljevalnega filma To sem jaz … Zdaj je 54-letna Lopezova za revijo Variety razkrila, da ima nekaj skrbi glede tega, da bi svoje ljubezensko življenje spet postavila v središče pozornosti.

“Kot umetniki moramo slediti svojemu srcu in jaz sem sledila svojemu srcu in naredila nekaj, kar se nekaterim morda ni zdelo najboljša ideja, vendar sem to morala storiti,” je povedala.

Dodala je še: “Oba imava posttravmatsko stresno motnjo,” o medijskem obleganju, s katerim sta se soočila z 51-letnim Affleckom, ko sta prvič hodila na zmenke.

“Toda zdaj sva starejša. Modrejša sva,” je nadaljevala Lopez. “Veva tudi, kaj je pomembno, kaj je v življenju zares pomembno, in to ni toliko to, kaj si mislijo drugi. Gre za to, da si zvest temu, kar si.”

Za par se je v 18 letih veliko spremenilo. “Zdaj sva starejša, pametnejša, imava več izkušenj, v življenju sva na različnih mestih, imava otroke in teh stvari se morava zelo zavedati,” je Lopezova povedala februarja 2022.

Zvezdniška zakonca, ki sta starša petim otrokom, imata koristi tudi od življenjskih lekcij, ki sta jih pridobila na svoji poti.

“To, da se je to zgodilo na tak način v tem obdobju najinega življenja, ko lahko resnično ceniva in praznujeva eden drugega ter se spoštujeva, je čudovit izid,” je dejala pop zvezdnica in igralka. “Vedno sva to počela, zdaj pa se še bolj ceniva, ker veva, da te življenje lahko zanese v različne smeri.”

Ob pogledu na pompoznost in medijski cirkus, ki sta spremljala njuno razmerje, preden sta se leta 2004 razšla, je Lopezova povedala: “Mislim, da sva zdaj dovolj močna, da veva, kaj je resnično in kaj ne, medtem ko sva bila mlajša, morda so nama nekateri zunanji glasovi nekoliko otežili spravo in preživetje.”

PREBERITE TUDI: Tako sta Jennifer Lopez in Ben Affleck praznovala svoj prvi zahvalni dan kot zakonca

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj