Jennifer Lopez je za svoj rojstni dan oblekla zapeljivo spodnje perilo in poskrbela, da se je njenim oboževalcem pospešil srčni utrip.

Svojim oboževalcem podarila osupljiv predogled svojega rojstnodnevnega videa, ko je v spodnjem perilu Intimissimi razkazovala svojo fit postavo. Znano je, da zelo pazi na zdravo prehrano in redno gibanje in rezultati so očitni.

Oblečena je bila v bel čipkast modrček in ujemajoče se hlačke ter ogrnjena v jutranjo haljo, okrašeno s črnim, belim in rdečim potiskom.

Navdušena slavljenka je ob objavi napisala: “Pripravljam se na praznovanje,” čemur sta sledila rojstnodnevna torta in emotikon za zabavo. Mod(er)na mama dveh otrok je svojo postavo še dodatno poudarila s prozornimi sandali z visoko peto.

Spodnje perilo na fotografijah je sicer del njenega sodelovanja s podjetjem Intimissimi, zato gre v bistvu za oglas.

Njena predanost skrbi za zdravje in videz je sicer dobro znana in ima ključno vlogo pri njenem osupljivem videzu.

Takšni so njeni treningi

Jennifer izvaja krožne treninge, pri čemer se vsak dan osredotoča na druge dele telesa. Vadba obsega 50 visečih trebušnjakov, 50 počepov na vrvi in 50 počepov s 45-kilogramsko ploščo, ki se ponavljajo v treh ciklih z vedno manj ponovitvami (50, 35 in 21), vse skupaj pa izvaja zaporedoma brez odmora.

Kljub intenzivnosti se predana zvezdnica štiri- do petkrat tedensko drži svojega urnika vadbe in dan najraje začne s fitnesom, tudi po poznih nočnih obveznostih.

“Včasih se zgodi, da večer pred tem delam prepozno in sem potem, takšna, kot sem: “Uf, tega ne morem.’ Vendar si potem rečem ‘Samo naredi to. Saj je samo ena ura.’ Preprosto se pregovorim, da ne bi postala lenoba,” je povedala.

Ko je razmišljala o svoji predanosti fitnesu in njegovih rezultatih, je priznala: “Ko vidim svoje slike iz dvajsetih let, si rečem: ‘O, zdaj sem videti bolje.'” Sicer pa je že pred časom povedala, da zelo pazi tudi na dovolj spanca.

Zvezdnica je pred kratkim praznovala tudi prvo obletnico poroke z Benom Affleckom.

PREBERITE TUDI: 58-letna Elizabeth Hurley še vedno sama pozira v lastnih bikini kreacijah

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj