V pogovoru s Kylie Jenner za revijo Interview je 33-letna igralka razkrila, kako se je s staranjem spremenila njena izkušnja z ličili.

“Neverjetno je, kaj lahko ličila naredijo, saj sodelujem z Hungom Vanngo, ki prekriva ustnice, in pravim mu plastični kirurg, ker so vsi v zadnjih nekaj mesecih, odkar delam z njim, prepričani, da sem imela operacijo oči,” je dejala.

Lawrence je pojasnila, da ljudem pove, da se je spremenilo to, da se “liči”, in se 26-letni ustanoviteljici kozmetike Kylie Cosmetics odprla o odraščanju v očeh javnosti.

“Začela sem pri 19 letih, zato dobivam fotografije pred in po, ko sem bila stara od 19 do 30 let, in si rečem: ‘Odrasla sem. Izgubila sem otroško težo na obrazu in moj obraz se je spremenil, ker se staram.’ Vsi so mislili, da sem si dala popraviti nos, jaz pa sem rekla: ‘Imela sem popolnoma enak nos. Moja lica so se zmanjšala. Hvala, ker ste to izpostavili,'” je dejala Lawrence.

Tudi Kylie Jenner je pojasnila, kako se je s staranjem spremenila tudi njena izkušnja z ličili.

Zvezdnica serije Kardashian je poudarila, da čeprav je sicer dobila polnila za ustnice, je že v mladosti začela eksperimentirati z ličili in si oblikovala ustnice, ker si je “želela velike, debele, sočne ustnice”.

Čeprav se je njena strast do ličenja na koncu prelevila v blagovno znamko, je Jenner Lawrence povedala, da se je razvoj kozmetike Kylie Cosmetics začel od začetka in da je bilo dokazovanje ljudem, da se motijo, izziv.

“Bili sva jaz in moja mama in nikoli nisva ustvarili linije ličil. Nisva vedeli, kje začeti. Nisva imeli nikogar, ki bi nama pomagal. Moja mama je mislila, da bom do konca življenja v svoji garaži imela le komplete za ustnice,” je dejala.

PREBERITE TUDI: Kylie Jenner svojim dejala, da se morajo posvetiti lepotnim standardom, ki jih postavljajo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj