Coxova, ki je ob Anistonovi igrala v seriji Prijatelji, je v sredo dopolnila 58 let.

53-letna Anistonova je poskrbela, da je v sredo obeležila 58. rojstni dan svoje prijateljice, in na svojem Instagram Storyju delila fotografijo iz preteklosti, na kateri se objemata. “Vse najboljše, CC!” je igralka iz serije Morning Show napisala pod fotografijo in dodala več smeškov z rdečim srcem in srčastimi očmi. “Tako zelo te imam rada.”

Anistonova je svoji nekdanji kolegici iz Prijateljev napisala tudi drugo praznično sporočilo, v katerem je objavila GIF posnetek Coxovega lika Monice Geller: “In lahko delam, kar hočem! Ker sem odrasla.”

“Na zdravje, da sem odrasla,” se je pridružila Anistonova.

“Prijatelji za vedno povezava v bio @americares @ebmrf,” sta Anistonova in Cox napisala pod skupno objavo na Instagramu.

V posebnem prispevku, ki je bil premierno predvajan maja 2021, sta zvezdnici razkrili številne zakulisne zanimivosti iz časa, ko sta sodelovali v oddaji. Prav tako sta se spominjali, kako sta bili del priljubljene serije.

“To je bil izjemen čas,” je Coxova povedala svojim soigralcem. “Vse se je združilo. Postali smo najboljši prijatelji zaradi kemije in vsega skupaj. Vsem je spremenilo življenje in bo za vedno – ne samo nam, ampak tudi ljudem, ki serijo gledajo, in to je tako čudovit občutek, da ga lahko nosimo v sebi za vedno. Resnično sem vam hvaležna in zelo vas imam rada.”

PREBERITE TUDI: Jennifer Aniston presenetila z novim družinskim članom

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj