… očitno ji je (končno!) malce prekipelo, saj je v nedavnem intervjuju povedala, da so neprimerna in se ne tičejo nikogar razen nje in njenega zaročenca, Justina Therouxa. "To vprašanje ni nekaj, s čimer bi se vsakodnevno ukvarjala, če sem poštena. Je bolj vprašanje, ki pride na dan na rdeči preprogi ali v intervjuju," je 45-letna igralka povedala za people.com. "Nekako se mi zdi, da je to nepotrebno in tudi ne najbolj pošteno do tistih, ki nimajo otrok," je dodala. "Le kdo ve pravi razlog, zakaj ljudje nimajo otrok? Možnih je veliko razlogov in morda je to nekaj, o čemer nekdo ne želi debatirati kar z vsakim. To je osebna odločitev vsakogar in to je vse."

Ti njeni komentarji pa niso prišli kar 'z neba' – v sredini oddaji Today, kjer je nastopila, je dobila pripombo, da 'bo morala postati mati, da se bo počutila izpopolnjeno v svojem življenju', kar pa je Anistonova gladko zavrnila. "Nimam seznama stvari, ki bi jih morala narediti v življenju oz. če ne bi bile dosežene, bi se počutila, da mi ni uspelo biti ženska ali dovolj vredna kot ženska," je pogumno povedala. "Rodila sem veliko stvari in počutim se, da sem mati veliko stvarem. In mislim, da ni pošteno ljudem ustvarjati ta pritisk."

Kaj meniš o tem – se strinjaš z Jennifer Aniston?

Foto: nydailynews.com

4 KOMENTARJI

  1. Hm, me je kar iz tira spravilo, da je kdo tako nizkoten in tako “zahojen”, da uspešni ženski reče, da mora postati mati. In sem šla iskat, kdo bi to bil. No, prišla sem do posnetka tega intervjuja in Jennifer nihče ne provocira. Njen citat je bil odziv na intervju, ki ga je imela pred časom s feministko Glorio Steinem, in sta v njem razpravljali ravno o teh rečeh. Zato me zanima, ali sem jaz pomankljivo iskala ali so nekateri podatki v vašem članku napačni.
    Evo, še vir:
    http://www.today.com/video/today/55941077#55941077

    Sicer se pa popolnoma strinjam z njenim stališčem in ga povsem podpiram (čeprav mi ni najbolj simpatična).

  2. Se popolnoma strinjam z njo, mene res sprovocira, če mi kdo omeni, da bi bil že čas itd itd…
    To so tako zelo zasebne stvari, da se noben nebi smel vtikati. Prav tako pa ta pričakovanja družbe, da bi vsaka ženska morala biti mati …zakaj že?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj