Pomlad je čas, ko se dnevi začnejo daljšati in sonce posije bolj dolgo in svetlo, vendar se v prvih tednih sezone še vedno lahko počutimo kot da je zima – sploh letos, ko se kar noče segreti. Lahki plašči, ki jih lahko oblečemo preko topov, bluz in puloverjev, so ključ do udobja in toplote. Poleg tega lahko tekom dneva, ko se počasi segreva, slačimo plast za plastjo.

Da so idealna izbira za prehodna obdobja, dokazuje tudi zvezdnica Jennifer Aniston, ki je v zadnjih tednih večkrat blestela v teh čudovitih, brezčasnih kosih.

Tudi med nedavnim obiskom oddaje Good Morning America se je igralka ogrnila v bež plašč, ki ga je za enobarven videz nadela preko oprijete obleke. V zadnjem času je igralka očitno navdušena nad enobarvnim videzom, saj je le večer prej nosila podoben, povsem črn outfit s črnim plaščem in črno obleko ter sandali z visoko peto.

S svojo dolžino in odprtim sprednjim delom so taki lahki plašči elegantna in praktična izbira za pomlad, zato ne preseneča, da Aniston nosi svoj priljubljeni plašč v različnih barvah.

Si boste omislile svojega?

PREBERITE TUDI: Za teh 6 spomladanskih poslovnih oblačil boste zagotovo dobile komplimente

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj