… zaročencu, Justinu Therouxu. Igralka je namreč razkrila, da bi bil zelo razočaran, če bi se kadarkoli odločila iti pod nož ali za kakšne druge lepotne posege. “Mislim, da sem vsem ženskam, ki so želele zgledati mlajše in se posluževale raznih lepotnih posegov, hvaležna za vse njihove napake, saj sem se na njih naučila, da ne bom ničesar počela s svojim obrazom. Ko jih vidim, se mi trga srce in si mislim 'O, bog, ko bi vedela, koliko starejša si videti'. Skušajo ustaviti čas, v resnici pa vidimo negotove osebe, ki se ne upajo postarati. Imam pa tudi zaročenca, ki bi me naravnost ustrelil, če bi karkoli naredila s svojim obrazom,” je povedala v nedavnem intervjuju.

45-letna Aniston tako namerava slediti mnogim zvezdnicam in manekenkam, ki so se odločile naravno starati. “Sama dojemam staranje kot nekaj čudežnega. Imam tudi to srečo, da poznam ženske kot je Gloria Steinem, ki mislim, da je ena izmed najbolj izjemnih žensk na planetu, in ki ne posega v svoj obraz. Pa Diane Keaton, Annette Bening … vse te čudovite, neustrašne ženske, ki so brezhibne! Sicer kakor komu ustreza, nikogar ne obsojam, a včasih si želim, da bi lahko prosila ljudi, ki jih poznam in ki so mi dragi, naj ne posegajo v svoj obraz.”

Igralka ne skriva ničesar, niti svoje prehrane, ki jo v glavnem sestavlja – verjeli ali ne – kruh, ki v Hollywoodu velja za največji greh. In zatrjuje, da medtem, ko je ni strah staranja, slednje definitivno otežuje hujšanje, ki postaja z leti čedalje težje. “Ponavadi jem kruh za vikende, ampak v resnici mojemu telesu hidrati ne pašejo. Zadnje čase, če sem zelo pikolovska, bi rada shujšala kaka 2 kilograma – to je teža, pri kateri sem se vedno počutila najboljše, torej med 50 in 52 kilogrami. A pri teh letih je veliko težje shujšati.”

Ima pa tudi skrivnost glede oblačenja: “Trik je v tem, da T-majice ponavadi prikrojim, kar morda zveni smešno, a deluje. Ali pa morate najti res pravo. James Perse ima fantastične T-majice in tope brez rokavov, znamka Theory pa je super za osnove in džins. Pri kavbojkah Hudson odstranim žepe, ker mi super stojijo, ampak ne z žepi. Helmut Lang ima krasen skinny jeans in prisegam na jakne  Saint Laurent.”

Foto: Kevin Mazur/VF13/WireImage

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj